100% bonus bij aankoop IHG punten

IHG Rewards Club logo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards heeft vandaag hun nieuwste promotie bekend gemaakt. T/m zaterdag 16 November kun je punten kopen met een 100% bonus, met een minimum van 7000 punten. Ideaal als je een paar duizend punten tekort komt voor een hotelovernachting. Het kopen van punten wordt verzorgd door Points.com via deze website (klik). Als ik inlog in mijn IHG Rewards account, zie ik het volgende aanbod.

ihg, ihg rewards, promotie

Het is echter mogelijk dat jij een ander aanbod krijgt. Kijk daarom in jouw account om te zien hoeveel bonuspunten je kunt verdienen bij het aankopen van IHG Rewards punten. Als je alles uit deze promotie wilt halen, kun je 200.000 punten kopen voor $ 1000 (ongeveer € 900).

Zoals altijd is het onverstandig om speculatief veel punten te kopen. Eventueel kan je wel je saldo aanvullen tot genoeg punten voor één van de award categorieën. Heb je een hotel op het oog, dan kan je natuurlijk uitrekenen of cash, points & cash of alleen punten het aantrekkelijkst is. Duurdere hotels of overnachtigen tijdens een drukke periode wanneer de cash tarieven hoger zijn dan normaal, kunnen soms met punten relatief goedkoper zijn. IHG heeft periodiek de Pointbreaks waar een aantal hotels voor fors lagere tarieven te boeken zijn, maar de selectie en beschikbaarheid is vaak matig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *