100% bonus bij aankoop van Hilton Honors punten

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Hilton Honors krijg je op dit moment tot 100% bonus bij het kopen van punten! Er zijn wel eens vaker aanbiedingen waarbij bonuspunten kunnen worden verdiend, maar dubbel zoveel punten krijgen  bij aanschaf is een van de betere. Je kunt punten met deze bonus aanschaffen tot 26 februari 2019.

Je kunt punten aanschaffen via deze link op Hilton Honors website (na inlog in je account).

100% bonus Hilton Honors

De bonus geldt bij aanschaf van 10.000 punten of meer. De prijs per punt is hetzelfde, of je nu 10.000 punten koopt of 100.000 punten. De prijs per punt komt met de volledige bonus neer op een halve dollarcent ($0.005). Betalen kan met creditcard en de transactie wordt verwerkt door Points.com.

100% bonus Hilton Honors

Maximum aantal te kopen punten

Bij Hilton Honors is het zo dat je op jaarbasis maximaal 80.000 punten mag aanschaffen. Met de bonus erbij komt het totaal dan op 160.000 punten voor 800 USD.

Hilton Honors 100% bonus

Interessant?

Het kopen van punten tijdens een dergelijke actie kan erg voordelig zijn, mits je er van te voren een goed idee van hebt waarvoor je ze gaat gebruiken. Bijvoorbeeld als je net een aantal punten te weinig komt voor een award overnachting bij een duur hotel.

Ook heb je soms hotels waar je schrikbarend veel voor een nacht moet betalen. In dat geval kan het super interessant te zijn om in zo’n hotel met punten te boeken.

Maar soms kan het ook lonen om juist goedkope categorie 1 of 2 hotels te boeken met punten. Ook nu Hilton officieel geen award categorieën meer heeft zijn er een aantal hotels voor 5000 of 10000 punten te boeken. Dit komt dan neer op slechts 25 of 50 USD. Ook hoef je geen belastingen meer te betalen.

Ga je dit binnenkort voor een gewone betaalde overnachting? Bekijk dan de Hilton Honors Promo voor dit voorjaar: Points Unlimited met 2000 bonuspunten per verblijf en 10.000 punten bonus na 5 verblijven of 10 nachten. Meer info in dit artikel.

Reacties

  1. boes zegt

    Dit is inderdaad een leuke actie. Nadeel alleen voor nieuwe deelnemers dat je eerst 30 dagen moet wachten voordat je van de aanbiedingen gebruik kunt maken.

  2. Kris zegt

    De aanbieding verschilt van persoon tot persoon. Ik krijg vanaf 3000 punten bijvoorbeeld al een bonus maar dan wel maar van 80%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *