10% korting bij China Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

China Airlines heeft momenteel een interessante aanbieding. De airline uit Taiwan biedt namelijk 10% korting op alle vluchten vanuit onder andere Amsterdam en Londen naar Taipei en verder. Deze promotie is ter ere van het Taiwanese Dubbel Tienfestival. Deze Nationale feestdag herdenkt de opstand van Wuchang op 10 oktober 1911 (10-10 of dubbel tien). Scoor jij een mooie deal met China Airlines?

Europa naar Taipei

De aanbieding is geldig met vertrek vanuit Europa. In aanmerking komende luchthavens zijn naast Amsterdam en Londen Gatwick: Rome, Parijs, Wenen en Frankfurt. De korting geldt in alle klassen: Economy class, Premium economy class en Premium business class. De boeking moet gemaakt worden via de speciale actiepagina. Voor deze actie is geen kortingscode nodig. De prijzen die je ziet zijn incl. de 10% korting. Een beperkende voorwaarde is dat de vlucht uitgevoerd moet worden met vluchtnummers beginnende met CI of AE. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en het boeken met miles.

Als je status hebt binnen een van de deelnemers van SkyTeam dan kun je mooi nog wat extra miles sparen. China Airlines is namelijk ook lid van deze alliantie.

10% korting op alle vluchten vanuit Europa met China Airlines
10% korting op alle vluchten vanuit Europa met China Airlines

 

Taipei

Een retourvlucht in Economy van Amsterdam naar Taipei lijkt de komende maanden een beginprijs van net onder de 600 euro te hebben. Je maakt dan gebruik van het Eco Saver tarief. Voor 275 euro per enkele vlucht kun je upgraden naar Premium Economy. Vlieg je liever business class? Dan betaal je al snel 2.200 euro per retour.

Op de route naar Taipei en v.v. (ook vanuit bijvoorbeeld Parijs) vliegt China Airlines regelmatig met de Airbus A350 en Boeing 777-200. In de A350 en de 777 heeft China Airlines een Economy en een business cabine. Waarbij Ecnonmy ook nog een Premium Economy product kent. Economy heeft in de A350 een 3-3-3 opstelling en Premium Economy een 2-3-2 opstelling. Een gedeelte van de Economy class is per drie stoelen om te toveren tot een zogenaamde Family Couch. Je hebt dan drie stoelen die een bank vormen.

Wees er snel bij

De aanbieding start morgen (3 oktober) en is geldig tot en met 10 oktober 2018. Daarbij geldt ‘zolang de voorraad strekt’. Om gebruik te maken van deze actie ga je naar de speciale actiepagina. Misschien vlieg jij straks met de A350 naar Taipei. InsideFlyer mocht een tijd terug al een kijkje nemen aan boord. Daarover lees je hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *