Win een stukje luchtvaartgeschiedenis aan je sleutelbos – InsideFlyer Adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag maak je kans op een uniek stukje luchtvaartgeschiedenis. Namelijk een sleutelhanger van Aviationtag, vervaardigt uit het materiaal van de PH-BFR ‘Rio de Janeiro’; een Boeing 747-400M van KLM. Aangezien steeds meer airlines de jumbojet uitfaseren, waaronder KLM, is dit een bijzondere prijs!

Win een Aviationtag van een KLM Boeing 747

Hoe werkt het?

Middels deze link kom je bij de pagina terecht om je in te schrijven voor de prijs van de dag met je naam en e-mail adres. Zo simpel is het! Je ontvangt dan ook meteen ieder dag de nieuwsbrief met de nieuwe prijs. Wil je dat niet? Je kunt je net zo goed op ieder moment weer uitschrijven.

Wat is er nieuw?

Je kunt nu door middel van een referral link extra deelnames verdienen. Na inschrijving ontvang je een unieke persoonlijk url die je met je vrienden en familie kunt delen. Doen zij mee via deze link ontvang je per persoon maar liefst 3 extra deelnames!

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *