Vueling gaat vliegen tussen Brussel en Sevilla1 min leestijd

A320_Vueling_take_off (Bron: Airbus)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling gaat vanaf komend zomerseizoen vliegen tussen Brussel en de Spaanse stad Sevilla. Een paar maanden geleden werd al bekend dat Vueling gaat uitbreiden op Brussels Airport.

Vueling tussen Brussel en Sevilla

Vanaf mei is het mogelijk om weer rechtstreeks te vliegen vanaf Brussels Airport naar Sevilla. Op dit moment is er namelijk nog geen rechtstreekse verbinding tussen beide steden. Vueling vloog in het verleden al wel tussen Brussel en Sevilla. Tot dit jaar moesten reizigers het tijdelijk doen met de Ryanair-vlucht vanuit Charleroi die wel rechtstreeks op de Zuid-Spaanse stad vloog. Vanaf mei vliegt de Spaanse low-cost maatschappij echter weer drie keer per week op Sevilla. Dit is voor Vueling de zevende Spaanse luchthaven die rechtsreeks wordt aangevlogen vanaf Brussels Airport. Vueling vliegt namelijk op dit moment al op Alicante, Barcelona, Malaga, Santiago de Compostela en Valencia. Vanaf juli vliegt Vueling ook op Bilbao.

Vueling, Brussels Airport
Vueling gaat komende zomer ook vliegen tussen Brussels Airport en Sevilla. (bron: Vueling)

Tussen beide steden zal Vueling vliegen met een Airbus A320. Tickets zijn te koop voor € 26,- enkele reis en kun je boeken via de website van Vueling. De vlucht vanuit Brussel naar Sevilla vertrekt om 20:50 en komt om 23:35 aan. De terugvlucht vertrekt om 17:30 uit Sevilla en komt vervolgens om 20:30 aan in Brussel.

Over Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van de Zuid-Spaanse autonome regio Andalusië en telt nog geen 40.000 inwoners. Het is een mooie stad voor een citytrip op zich. Ook is het een mooie uitvalsbasis voor een reis door de regio. Zo kun je bijvoorbeeld uitstapjes maken naar Cordoba en Granada. De rechtstreekse vlucht vanuit Brussel is een mooie toevoeging. Vanuit Schiphol zijn er namelijk op dit moment gen rechtstreekse vluchten naar deze Zuid-Spaanse stad.

Uitgelichte afbeelding: Airbus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *