Verdien dit jaar 50% KrisFlyer bonusmiles bij Singapore Airlines1 min leestijd

Singapore Airlines A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Omdat KrisFlyer dit jaar 25 jaar bestaat kun je in 2024 tijdelijk 50% bonusmiles verdienen op vluchten die uitgevoerd worden door Singapore Airlines. KrisFlyer miles kun je gebruiken voor de maandelijkse Spontaneous Escapes. Hier schreven we nog over in januari.

50% bonusmiles bij Singapore Airlines

KrisFlyer bestaat dit jaar dus 25 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Singapore Airlines biedt daarom verschillende promoties aan. Eén van deze promoties is dus het verdienen van 25% bonusmiles op vluchten van Singapore Airlines.
Er zijn echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo dien je je vlucht te boeken voor 10 februari 2024. De reisperiode moet liggen tussen 1 juli en 30 november van dit jaar. Je kunt maximaal 5.000 miles per segment verdienen. Boekingen moeten worden gemaakt via de website van Singapore Airlines of via de SingaporeAir app.

KrisFlyer, Singapore Airlines, Bonusmiles
Verdien dit jaar tijdelijk 50% bonusmiles bij KrisFlyer op vluchten met Singapore Airlines. (Foto: Singapore Airlines)

Naast deze promotie heeft Singapore Airlines ook een promotie lopen waarbij je 250 bonusmiles kunt verdienen door aankopen te doen in de KrisFlyer Shop met MasterCard. Je verdient dan 250 bonusmiles voor elke $ 25 SGD die je besteedt. Ook kun je 2.500 bonusmiles verdienen bij het boeken van een pakketreis via Pelago. De aantrekkelijkste promotie van deze drie is ongetwijfeld de 50% bonusmiles op vluchten van Singapore Airlines.
KrisFlyer is nog steeds en programma waarbij je miles verdiend gebaseerd op de gevolgen afstand en niet op de ticketprijs die je voor je ticket betaalt. Het kan maximaal vier weken duren voordat de bonusmiles op je KrisFlyer account staan. Dit is een interessante promotie om mooi wat KrisFlyer miles binnen te halen. Zeker op de long-haul vluchten kan dit de moeite lonen om er vervolgens een mooi awardticket van te boeken.

Uitgelichte afbeelding: Singapore Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *