Verdien deze zomer dubbele punten bij Hilton Honors2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze zomer kun je bij Hilton Honors dubbele punten verdienen voor elk verblijf. Je kunt dit jaar verblijven bij tientallen nieuwe hotels van het Amerikaanse bedrijf.

Dubbele punten bij Hilton Honors

Vanaf 2 mei tot 2 september 2024 heb je bij Hilton Honors de mogelijkheid om dubbele punten te krijgen voor je hotelovernachtingen. Om gebruik te maken van deze promotie is het noodzakelijk om je vooraf te registreren. Dat kan via de speciale registratiepagina voor deze promotie.

Er is ook deze keer geen maximaal aantal punten datje kunt verdienen met deze promotie. De bonuspunten ontvang je binnen acht weken na het uitchecken in je account. Boek je een verblijf met punten, dan komen alleen de extra uitgaven in aanmerking voor de bonus. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de kosten voor een ontbijt of een massage.

De dubbele punten ontvang je naast de standaard punten voor je verblijf. Heb je geen elite status binnen het programma, dan spaar je 10 miles per US dollar. Met een Gold status ontvang je 80% extra punten en met een Diamond status ontvang je 100% extra punten.

Huidige promotie bij Hilton Honors

Tot en met 1 mei 2024 heeft het loyaliteitsprogramma ook een andere promotie. Bij deze Points Plus promotie ontvang je 2.000 bonuspunten voor je verblijf. Gebruik je een digitale kamersleutel, dan ontvang je nog eens 500 bonuspunten. Op die manier kun je dus per verblijf maximaal 2.500 bonuspunten verzamelen.

Ook voor deze promotie is het noodzakelijk om je vooraf te registreren. Dat kun je doen via deze registratiepagina. Een verblijf geboekt met punten komt niet in aanmerking voor deze promotie.

Het nieuwe Embassy Suites by Hilton Aruba Resort opent in de zomer van 2022 (Bron: Hilton)

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *