Verdien 500 punten bij IHG door de app te downloaden1 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG One Rewards heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 500 extra punten kunt verdienen door de app van het programma te downloaden. Onlangs had het programma ook een promotie lopen waarbij je 90% bonuspunten bij het aankopen van punten kon verdienen.

500 punten bij IHG voor downloaden app

De afgelopen jaren heeft IHG meerdere promoties gehad waarbij je bonuspunten kon verdienen door de app te downloaden. Op dit moment loopt er een promotie t/m 30 juni 2024. Je kunt hierbij dus 500 bonuspunten verdienen. Je kunt de app via deze link downloaden. Nadat de app op je telefoon of tablet staat moet je minstens één keer zijn ingelogd om de bonuspunten te kunnen verdienen. Vervolgens kan het tot 6 weken duren voordat de bonuspunten op je account staan bijgeschreven.

IHG 500 bonuspunten
Krijg 500 bonuspunten bij IHG door de app te downloaden. (Foto: InsideFlyer – Christian)

IHG One Rewards

Om deel te kunnen nemen aan deze promotie moet je natuurlijk wel een IHG One Rewards account hebben. Heb je nog geen account? Je kunt via deze link gratis een account aanmaken. Het hebben van de IHG app is zeker zinvol als je veel in deze hotels verblijft. De 500 bonuspunten zijn dus mooi meegenomen als je de app op dit moment nog niet op je telefoon of tablet hebt staan. Je kunt geen bonuspunten verdienen wanneer je de app al een keer hebt gedownload. De promotie is namelijk alleen voor degenen die de app nog nooit hebben gebruikt.

De bonuspunten tellen uiteraard niet mee voor het behalen van elitestatus. Verder staat er nog in de voorwaarden omschreven dat IHG de promotie op elk moment mag beëindigen. Tenslotte mag alleen degene die de e-mail heeft ontvangen gebruikmaken van de promotie. De promotie is namelijk persoonsgebonden.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *