Verdien 2.024 extra Miles&Smiles miles bij Turkish Airlines1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Omwille van de jaarwisseling heeft Turkish Airlines op dit moment een promotie lopen waarbij je 2.024 extra Miles&Smiles punten kunt binnenhalen. Gisteren schreven we ook al over een promotie die Iberia op dit moment heeft lopen.

2.024 extra Miles&Smiles punten bij Turkish Airlines

Om de extra 2.024 punten te kunnen verdienen heb je wel een Miles&Smiles account nodig. Deze kunt je gemakkelijk aanmaken op de website van Turkish Airlines. De vertrekkende vlucht moet op 31 december 2023 lokale tijd plaatsvinden terwijl deze op 1 januari 2024 lokale tijd moet aankomen. Je hebt t/m 31 december de tijd om te boeken. Enkel en alleen vluchten van Turkish Airlines zelf komen in aanmerking voor het verdienen van de extra miles. Een codeshare vlucht met een TK-vluchtnummer valt hier bijvoorbeeld buiten. Ook op vluchten van AnadoluJet geldt deze promotie niet.

Turkish Airlines business class
Verdien 2.024 extra Miles&Smiles punten door tijdens de jaarwisseling met Turkish Airlines te vliegen. (Foto: Turkish Airlines)

Het is belangrijk om te weten dat deze 2.024 extra miles niet meetellen voor (het behouden van) status binnen het Miles&Smiles programma. Uiteraard komen awardtickets niet in aanmerking voor het verdienen van deze extra miles. Tenslotte kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties die Turkish Airlines op dit moment heeft lopen. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Turkish Airlines.

Conclusie

Mocht je toevallig tijdens de jaarwisseling met Turkish Airlines vliegen, dan is dit extraatje mooi meegenomen. Leuk dat de Turkse maatschappij op deze manier iets extra’s doet om het nieuwe jaar te vieren.

Uitgelichte afbeelding: Turkish Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *