Thalys zomerpromotie #DEELDEZOMER

20 euro tickets voor 20 jaar thalys

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De internationale treindienst Thalys heeft nu een zomerpromotie onder de noemer #DEELDEZOMER. Hiermee kun je goedkoper richting Belgie en Frankrijk reizen. Des te meer mensen meereizen, hoe goedkoper het ticket wordt.

Zo kun je al richting Belgie reizen voor €20,- en richting Frankrijk voor €30,-. Het is zelfs mogelijk om de Thalys richting het zuiden van Frankrijk te boeken tegen een lager tarief.

Thalys #DEELDEZOMER

De treinen richting het zuiden van Frankrijk gaan op elke zaterdag van 29 juni tot 31 augustus 2019. Je kunt met deze trein reizen richting Avignon, Aix-en-Provence, Marseilles en Valence. De andere bestemmingen worden meermaals per dag aangeboden op diverse tijdstippen. De prijzen in het onderstaande overzicht zijn op basis van een enkele reis. Afhankelijk van het aantal personen in de boeking betaal je minder. Het verschil voor 1 persoon vergeleken met 3 tot 6 personen ligt tussen de 5 en 10 euro meer.

Thalys #DEELDEZOMER
©Thalys

Door de #DEELDEZOMER promotie is het dus mogelijk om goedkoper met deze trein te reizen. Sinds kort gaan er ook twee dagelijkse treinen richting Marne-la-Vallee (Disneyland Paris) en Charles-de-Gaulle (Vliegveld). Heb je dus bijvoorbeeld een deal gevonden met een vertrek vanaf Parijs, dan kun je de trein wellicht gebruiken om het eerste stuk van je reis te maken. Meer informatie over deze nieuwe treindienst kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

Je kunt deze tickets kopen tot 27 mei 2019 en je kunt reizen tussen 8 juli en 1 september. De tickets zijn verkrijgbaar voor een enkele reis in Standard en gelden voor één persoon. Het is niet mogelijk om een gekocht ticket om te ruilen of te retourneren. Uiteraard is deze promotie ook op basis van beschikbaarheid en geldt het voor specifieke treinen. De volledige voorwaarden kun je vinden op deze pagina.

Afbeeldingen ©Thalys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *