Sterrengerechten bij Garuda Indonesia in Business Class

sterrengerechten bij Garuda Indonesia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

5-sterren Skyteam lid Garuda Indonesia serveert de komende 4 maanden signatuurgerechten van chef Agus Hermawan. De Executive Chef van Ron Gastrobar Indonesia, één van de restaurants van meesterkok Ron Blaauw, verzorgt het menu in de Business Class op de vlucht van Amsterdam naar Jakarta.

Hermawan, geboren te Java, ging 20 jaar geleden in Nederland aan de slag in de Indonesische cuisine. Naast chefkok is hij ook door het Indonesische ministerie van Toerisme aangewezen als ambassadeur van de Indonesische keuken in Nederland. Zijn specialiteit is ayam rujak. Dit gerecht staat ook centraal op het menu.

sterrengerechten bij Garuda Indonesia
Chef Agus

Star Chef programma

Met het zogenaamde Star Chef programma biedt Garuda Indonesia nu voor de tweede keer op geselecteerde routes menu’s aan samengeteld door topkoks in de Business Class. Op deze manier wordt de Indonesische ervaring aan boord gebracht. Zo hebben andere chefs gerechten gekozen voor de routes naar Sydney, Melbourne, Hong Kong en Shanghai. Vanaf Jakarta naar Amsterdam is het chef Vindex Tengker die de gerechten verzorgd.

Amsterdam – Jakarta

Garuda Indonesia vliegt 6 keer per week naar Jakarta met een Boeing 777-300ER. Vanaf 29 oktober wordt voortaan een two-class configuratie ingezet zonder First Class. Ook zijn er minder Business Class stoelen. In Economy is er wel een comfortabele 3-3-3 opstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *