Star MegaDO 7 Europa

Star MegaDO

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een onvergetelijke ervaring voor de echte frequent flyer junkies? Dat biedt de Star MegaDO! Morgen 19:00 Nederlandse tijd begint de registratie voor alweer de 7e editie van de Star Alliance MegaDO, deze keer in Europa. Het evenement loopt van 13 tot 16 september. Als deelnemer aan deze MegaDO krijg je de ultieme Star Alliance ervaring waaronder chartervluchten met de groep en exclusieve toegang achter de schermen bij verschillende luchthavens en airlines.

Voorbeelden van onderdelen van het programma:

  • Behind de scenes tour op Zürich, met ondere andere bezichtingen van de Singapore Airlines A380, Swiss C-series, 777-300ER en lounges.
  • Tour in de Airbus fabriek te Hamburg
  • Feesten met Starwood Preferred Guest op het Santa Marina Luxury Collection resort op Mykonos
  • Backstage op de luchthaven van Athene bij Aegean

Daarnaast zullen bij verscheidene events het management van de sponsorende luchtvaartmaatschappijen aanwezig zijn. Een mooie kans voor interessante gesprekken!

Star MegaDO
De partners van de Star MegaDO die het een ultieme ervaring zullen maken

Deelnemen

Registreren voor de Star MegaDO kan vanaf 9 mei, 19:00 via de website (klik).

De prijzen variëren op basis van de soort stoel op de chartervlucht. Een pakket op basis van Economy kost $999. Wil je een exit-row dan kost het $1299. Dit is inclusief maaltijden en open bar aan boord. Wil je een geblokte middle-seat, premium service en luxere drankjes dan kan je voor $1799 voor business class kiezen. In deze prijs zitten de chartervluchten Zürich-Hamburg-Mykonos-Athene, busvervoer en toegang tot de events en recepties inbegrepen.

Accommodatie is niet inbegrepen en moet zelf geregeld worden. Wel zijn er partner hotels beschikbaar waar speciale tarieven voor geregeld zijn. Verblijf je in de partner hotels dan profiteer je ook gelijk van voordelen van de sponsors.

Het programma begint in Zürich en eindigt in Athene. Deelnemers dienen zelf voor vervoer naar deze steden te zorgen.

Meer informatie over de kosten vind je hier (klik). Het voorlopige programma is hier (klik) te raadplegen.

Ben jij van plan deel te nemen? Laat het ons weten in het forum!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *