Hotel Deals – SPG Hot Escapes Week 52 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

SPG Lid worden

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

Wat is er deze week in de aanbieding?

In totaal staan er deze week maar liefst 224 hotels op de kaart, dat zijn er heel pak meer dan vorige week. Noord-Amerika heeft de meerderheid. In Europa en de andere continenten is het wederom een klein aanbod:

  • Afrika: 1 hotel
  • Azië: 14 hotels
  • Caraïben: 1 hotel
  • Europa: 16 hotels
  • Mexico: 2 hotels
  • Midden-Oosten: 2 hotels
  • Noord-Amerika: 183 hotels
  • Oceanië: 1 hotel
  • Zuid-Amerika: 4 hotels

spg hot escapes

 

 

Deze week staat er slechts één hotel uit de Benelux op de lijst. Het gaat om een oude bekende, het Sheraton Amsterdam Airport hotel. Helaas is er een technisch probleem op de site van de SPG Hot Escapes. De valuta wordt er enkel in US Dollar vermeld.

spg hot escapes

 

Elke week zijn er een aantal “Featured Deals” in Europa. Deze week zitten er 2 hotels bij in Frankrijk, allebei in de hoofdstad Parijs. Daarnaast zijn er 2 nieuwkomers. Het betreft een hotel in Oostenrijk en eentje in Praag. De namen en prijzen per overnachting zijn hieronder terug te vinden.

spg hot escapes

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen. Alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines. Dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *