Singapore Airlines Spontaneous Escapes oktober 20222 min leestijd

Premium Economy in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Singapore Airlines Spontaneous Escapes kun je dit keer een stuk goedkoper vliegen vanuit Europa naar Singapore. Daarnaast kun je ook vanuit Singapore voor een lagere prijs richting andere bestemmingen zoals de Verenigde Staten of binnen Azië. De Spontaneous Escapes zijn award tickets met een hoge korting, die je kunt boeken met het loyaliteitsprogramma KrisFlyer van Singapore Airlines.

De bestemmingen tijdens de Singapore Airlines Spontaneous Escapes van deze maand zijn te boeken tot eind oktober. De reis moet plaatsvinden in november.

Singapore Airlines vanuit Europa

Deze maand kun je goedkoper reizen tussen Singapore en Frankfurt met Singapore Airlines. Voor 29.400 miles boek je al een ticket in Economy Class. Het is niet mogelijk om te reizen tussen 18 – 20 november en 25-27 november 2022. De luchtvaartmaatschappij heeft ook vluchten tussen Frankfurt en New York JFK. Deze vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A380. Voor deze vluchten betaal je 17.500 miles in Economy Class of 56.700 miles in Business Class. Ook voor deze vluchten zijn er een aantal data waarop je niet kunt vliegen.

Je kunt alle bestemmingen op deze website van Krisflyer bekijken. Heb je net te weinig punten voor je award ticket? Je kunt met de reguliere American Express jouw Membership Rewards laten overboeken naar Krisflyer. Dit neemt wel een aantal dagen in beslag, dus mocht je hier gebruik van willen maken dan moet je dit tijdig doen. Je kunt deze miles overboeken in een 5=4 ratio, waarbij je dus 5 Membership Rewards kunt overzetten naar 4 Krisflyer punten.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Krisflyer Spontaneous Escapes boeken

Je kunt deze vluchten als volgt boeken:

  1. Ga naar de Singapore Airlines website en log in met jouw KrisFlyer gegevens.
  2. Ga naar ‘Book a Flight’ op jouw dashboard
  3. Klik op ‘Redeem flights’ en vul de gegevens in van de vlucht/bestemming die je wilt boeken
  4. De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de vluchten geselecteerd hebt.

Het bedrag aan belastingen en toeslagen is minimaal, waardoor deze goedkopere award tickets een mooie optie kunnen zijn als je binnenkort wil reizen.

Business Class in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *