Singapore Airlines maakt premium economy nog beter2 min leestijd

Singapore Airlines A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Singapore Airlines heeft onlangs laten weten hun premium economy class een upgrade te gaan geven in de vorm van een nog betere catering service. Een paar jaar geleden schreven we nog een review over deze reisklasse bij Singapore Airlines.

Singapore Airlines verbetert service premium economy

Op vluchten van de Singaporese maatschappij kun je vanaf 31 maart 2024 een nog betere service verwachten in premium economy. Dit maakte de maatschappij onlangs bekend op hun website. De maatschappij verandert echter verder niets aan de stoelen en cabine zelf. Wel zul je als passagier iets merken aan het eten en drinken dat geserveerd wordt in deze reisklasse. Ook zijn er nieuwe amenity kits.

Yeoh Phee Teik, een woordvoerder van de Singaporese maatschappij legt uit dat premium economy erg populair is onder de passagiers. “Onze reizigers waarderen het comfort, extra service en uitgebreidere catering aan boord’, legt hij uit. “Bij Singapore Airlines zijn we altijd op zoek naar verbeterpunten en luisteren we naar de feedback van onze klanten”, aldus de woordvoerder.

Singapore Airlines Premium Economy
Singapore Airlines verbetert service in premium economy (Foto: InsideFyer – Marco)

De verbeteringen in de service van premium economy komen dan ook voort uit de feedback die de maatschappij heeft gekregen van de passagiers.

Wat te verwachten

Vanaf 31 maart kun je dus een verbeterde service verwachten bij Singapore Airlines in premium economy. Zo schenkt de maatschappij nieuwe wijnen zoals de Wairau River Sauvignon Blanc uit 2023 en de St Hallett Faith Shiraz uit 2022, Ook worden er een aantal non-alcoholische dranken toegevoegd aan het assortiment. Voor wat betreft het eten kun je kiezen uit diverse soorten brood en croissants. Ook het aantal snacks tussen de maaltijden breidt de maatschappij uit. Ook zul je nieuwe amenity kits aantreffen. Deze zijn van Out of the Woods. Amenity kits zijn trouwens alleen op verzoek verkrijgbaar op vluchten van zeven uur of langer.

Een indruk van onze ervaring met de Premium Economy cabine in de Airbus A350-900 van Singapore Airlines kun je teruglezen in deze uitgebreide review. En op ons YouTube kanaal kun je er ook een video impressie over bekijken.

Uitgelichte afbeelding: Singapore Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *