3K Bonus Punten Per Nacht bij Radisson Rewards1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze zomer krijg je 3.000 extra punten per nacht bij Radisson Rewards (voorheen Club Carlson). Dit geldt vanaf de tweede overnachting en je kunt verblijven in de periode tussen 27 mei en 31 augustus 2019.

Deze promotie is geldig bij alle Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson en Country Inn & Suites by Radisson hotels wereldwijd.

Radisson Rewards zomer promotie

3.000 extra punten per nacht bij Radisson Rewards

Het is verplicht om je te registeren voor deze promotie. Dit kun je doen op deze promotiepagina. Heb je jouw overnachting al voor de registratie geboekt, dan tellen deze alsnog mee voor de promotie. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je voor het inchecken geregistreerd bent voor deze zomer promotie. Alle voorwaarden kun je ook op deze actiepagina vinden.

Deze promotie is geldig voor nachten die je boekt met geld, points & cash en gratis nachten. Dit laatste is vrij nieuw voor de hotelketen, gezien in het verleden alleen betaalde nachten mee telden voor een promotie.

Uiteraard komen deze 3.000 extra punten bovenop de punten die je normaliter ontvangt:

  • 20 punten per US dollar voor iedereen
    • Silver leden ontvangen 2 extra punten per US dollar
    • Gold leden ontvangen 5 extra punten per US dollar
    • Platinum leden ontvangen 15 extra punten per US dollar

De punten staan gemiddeld binnen 5 dagen na je verblijf in je account. Een gratis nacht bij deze hotelketen kost tussen de 9.000 (voor een categorie 1 hotel) en 70.000 (voor een categorie 7 hotel). Voor een gratis nacht in een premium kamer betaal je tussen de 13.500 en 105.000 punten per nacht.

Afbeeldingen ©Radisson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *