Nu tijdelijk €20 gratis tegoed bij aankoop Air France cadeaukaart1 min leestijd

Air France Giftcard (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Franse luchtvaartmaatschappij Air France heeft momenteel een promotie waarbij je extra tegoed krijgt als je een gift card aanschaft. Je krijgt bij aankoop van een cadeaukaart van €200, een extra tegoed van €20,-. Deze kun je vervolgens besteden aan een ticket of opties aan boord.

Air France cadeaukaart nu met €20 extra tegoed

Air France heeft al een aantal jaren de mogelijkheid om een cadeaukaart aan te schaffen. Je kiest zelf een bedrag dat je op de cadeaukaart wil zetten en die kun je iemand (of jezelf) cadeau doen.  De kaart is te koop vanaf €50 met een maximale waarde van €5.000. Je kunt de aankoop doen via deze website. Rechtsboven kun je de Franse of Engelse taal kiezen. Na het aanschaffen van de cadeaukaart ontvang je deze binnen 48 uur per mail.

Als je nu een Air France cadeaukaart koopt van minimaal €200, dan ontvang je een extra tegoed van €20. Tijdens deze promotie zijn er maximaal 3.500 kaarten met de extra waarde beschikbaar. Het tegoed is ook alleen geldig voor een reguliere cadeaukaart, het is niet van toepassing op de ‘groep’ versie. Met die laatste versie kun je een potje maken met meer passagiers en vervolgens een reis boeken.

Air France cadeaukaart extra tegoed

De gift card kan uitgegeven worden aan een vlucht naar één van de vele bestemmingen van Air France of KLM. Ook codeshare vluchten met partners van Air France komen in aanmerking. De aankoop kan gedaan worden via de reguliere boekingskanalen zoals bijvoorbeeld de website van de luchtvaartmaatschappij. De kaart kun je ook gebruiken  voor de aankoop van extra services zoals een à la carte menu aan boord of extra bagage. De cadeaukaart is na aanschaf 12 maanden geldig. Alle voorwaarden kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Air France Sale

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *