NS International City Countdown week 2: Lille

lille

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lille, de stad net over de Franse grens wordt vaak ook wel ‘Het Parijs van het Noorden’ of ‘Vlaamse stad in Frankrijk’ genoemd. Een geweldige stad voor cultuur-en museumliefhebbers, bezoek bijvoorbeeld Museé Charles de Gaulle of het kunstmuseum Palais des Beaux-Arts de Lille. Palais des Beaux-Arts is na het Louvre het grootste museum van Frankrijk.
Lille is ook een echte shopstad, de historische binnenstad telt vele leuke winkeltjes maar bezoek ook zeker het winkelcentrum Euralille. Het winkelcentrum telt meer dan 130 winkels.

Vanaf Amsterdam CS ben je met de Thalys in ongeveer 2,5 uur in Lille. De trein is ideaal, want je hebt geen files of parkeerproblemen. Ook heb je geen last van de chaotische rijstijl van de Fransen.
Het treinstation Lille Europe ligt net buiten het stadscentrum. Vanaf het station is alles goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de Lille City Pass kan je overal goedkoop heen reizen binnen de stad. Het centrum van Lille is niet heel groot dus alle bezienswaardigheden zijn allemaal makkelijk te bereiken. Deze stad is zeker een bezoek waard! Dus boek a.s. woensdag voor slechts €20,- p.p. bij NS International.

Shopping Euralille
Shopping Euralille

Tickets

Woensdag 9 november gaan de tickets in de verkoop om 9:00, zorg dat je op tijd klaar zit want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

  • Let op! Tickets zijn alleen te koop 9 november van 9:00 tot 24:00
  • Prijs is €20,- enkele reis per persoon met de Thalys 2e klas naar Lille
  • Vertrek vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam Centraal
  • Reizen vanaf 1 december 2016 t/m 9 februari 2017
  • Beperkt aantal tickets beschikbaar dus op=op!
  • Annuleren of omboeken is niet mogelijk

Tickets zijn te boeken via de site van NS International.

City Countdown van NS International

NS International heeft de hele maand Europese topbestemmingen in de aanbieding. Alle 5 de woensdagen in november komen ze met citydeals. Op de zondag daarvoor laten ze via de nieuwsbrief en site weten welke stad alléén die woensdag daarop super goedkoop te boeken is.

city deals
City Deals NS International

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *