Nog twee weken: koop Starpoints met 35% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Starwood Prefered Guest kun je tot 31 mei 2018 Starpoints kopen met 35% korting. Jaarlijks kun je maximaal 30.000 punten kopen. Vanwege de conversiemogelijkheden kunnen deze Starpoints ontzettend waardevol zijn. Met een beetje strategie kunnen 30.000 Starpoints voldoende zijn voor een longhaul vlucht in Business Class.

Starpoints kopen met 35%

Als je meer dan 5.000 Starpoints koopt tijdens deze promotie, dan krijg je 35% korting. Als je het maximum van 30.000 punten koopt, betaal je € 570,63 ($ 682,50) in plaats van $1050,00. Kortom, een kleine 2 cent per Starpoint.

De actie is momenteel al open en loopt tot 31 mei aanstaande. Je account moet minimaal 14 dagen geleden zijn geactiveerd om de punten te kunnen aankopen. Normaliter is 30.000 punten het maximale aantal punten dat je kunt kopen op jaarbasis.  De actiepagina kun je hier vinden.

Geweldige conversiemogelijkheden!

Als je besluit om Starpoints te kopen, dan kun je deze (onder andere) gebruiken om je frequent flyer account mee aan te vullen. Starpoints kun je bij de meeste maatschappijen inwisselen met een 1:1 ratio. Daarnaast krijg je een bonus van 5.000 punten voor iedere 20.000 Starpoints die je omzet. Het komt daarnaast regelmatig voor dat een frequent flyer programma een bonuspercentage geeft bij een conversie van Starpoints. American Airlines heeft bijvoorbeeld momenteel een actie waarbij je 25% conversiebonus krijgt.

Als je dus 30.000 Starpoints koopt, krijg je daar 43.750 American Airline miles voor terug. Dat is voldoende voor een business class ticket van Europa naar het Midden Oosten / India (inclusief Sri Lanka en Male). Bijvoorbeeld met Qatar’s Qsuite. Een geweldige deal voor € 570,63!

Als je zorgt dat je in totaal 30.000 Marriott punten omzet naar 10.000 Starpoints en daarnaast 30.000 Starpoints koopt, dan krijg je daar in totaal 50.000 Asiana Club miles voor terug. Dat is voldoende voor een First Class ticket met Lufthansa naar de Verenigde staten. Bij Asiana Club betaal je wel brandstoftoeslagen, maar het aantal benodigde miles is lekker laag!

Conclusie: Starpoints kopen met 35% korting is een prima deal!

Starpoints kopen met 35% korting is een regelmatig terugkerende actie. Vanwege de uitstekende conversiemogelijkheden met frequent flyer programma’s kan het behoorlijk interessant zijn om hier gebruik van te maken.

Normaal gesproken is het niet verstandig om punten te kopen als je er geen concreet doel mee hebt. Starpoints kun je echter bij veel frequent flyer programma inwisselen, waardoor het niet zo veel kwaad kan om de punten in te kopen.

Ga jij gebruik maken van deze actie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *