Nieuwe longhaul low cost maatschappij; LEVEL

LEVEL IAG

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IAG, de moedermaatschappij van Iberia, Aer Lingus, British Airways en British Airways heeft onlangs een nieuwe maatschappij aangekondigd; LEVEL. Dit is een longhaul low cost luchtvaartmaatschappij. LEVEL gaat opereren vanaf de luchthaven in Barcelona, Spanje.

LEVEL

Je kunt tickets boeken naar LA en Oakland (San Francisco) vanaf €99,- per enkele reis. Naar Punta Cana en Buenos Aires ben je minimaal €149,- per enkele reis kwijt. De luchtvaartmaatschappij gaat de volgende routes vliegen:

  • Los Angeles, USA, vanaf 1 juni 2017 voor twee keer per week
  • Oakland, USA, vanaf 2 juni 2017 voor drie keer per week
  • Punta Cana, vanaf 10 juni 2017 voor twee keer per week
  • Buenos Aires, vanaf 17 juni 2017 voor drie keer per week

Momenteel zijn de routes intercontinentaal, maar op den duur zullen er ook diverse routes in Europa komen. Op die manier kun je makkelijk naar andere bestemmingen in de wereld vliegen met deze maatschappij of een van haar partners zoals Iberia.

LEVEL gaat vliegen met Airbus A330 toestellen met 314 stoelen aan boord. In economy class krijg je 30 inch beenruimte met 9 inch schermen voor entertainment. Deze stoelen zullen in een 2-4-2 opstelling staan. Aan boord komt er ook een premium economy sectie. Bij deze stoelen krijg je 37 inch beenruimte en 12 inch schermen voor entertainment. Deze stoelen staan in een iets ruimere opstelling van 2-3-2. Per rij is er dus een stoel minder vergeleken met de economy sectie aan boord.

In premium economy krijg je gratis bagage, eten, een stoelselectie en de laatste films en series. In economy kun je etenswaren aan boord kopen. De entertainmentsystemen zijn ook gratis beschikbaar in economy class. In de vliegtuigen zal ook Wi-Fi aanwezig zijn met prijzen vanaf €8,99. De tijd moet echter uitwijzen wat je precies krijgt tegen welke kosten. Op dit moment is dat helaas nog niet 100% bekend.

Ga jij met LEVEL vliegen? Laat het hieronder of op ons forum weten!

LEVEL A330 cabine
LEVEL A330 economy class

Reacties

  1. Kramer zegt

    Dat is wel interessant 🙂 Ben benieuwd of ze ook intercontinentale vluchten gaan uitbreiden naar bijvoorbeeld Azië ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *