Nieuw bij Etihad: Armani amenity kits3 min leestijd

Nieuw bij Etihad: Armani amenitie kits

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vlieg je wel eens Business Class of misschien zelfs First Class, dan ken je ze zeker wel: de amenity kits. Bij verschillende airlines worden deze kits zelfs ook in Economy of Premium Economy aangeboden. Etihad biedt amenity kits in alle reisklassen op lange vluchten. De nieuwste amenity kits zijn ontworpen door Giorgio Armani en de uitrol zal plaatsvinden vanaf eind februari.

Armani & Etihad

Eerder werkte de airline uit Abu Dhabi al samen met het Italiaanse Giorgio Armani. Zo was in 2023 de samenwerking gestart op het gebied van servies en bekleding in de Business Class. De samenwerking zal nu verder worden uitgerold op het gebied van amenity kits voor alle reisklassen. Dus ook voor de reizigers in Economy Class.

Turky Al Hammadi, Hoofd Product en Gastvrijheid bij Etihad Airways, zei: “Naast het bieden van gemak, stijl en luxe tijdens de vlucht, zullen onze gasten hun eigen co-branded Giorgio Armani toiletartikeltas mee naar huis nemen om te gebruiken tijdens het reizen of thuis. Deze gewilde tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, wat betekent dat frequente vliegers hun persoonlijke Giorgio Armani-collectie kunnen opbouwen.

Armani in First Class & The Residence

In de meest luxueuse cabine van Etihad, biedt de maatschappij een exclusieve nieuwe amenity kit aan. Deze kit is in vier verschillende kleuren te krijgen en er kan zelfs een 13” laptop in meegedragen worden. Deze kit is dan zeker ook na je vlucht goed te gebruiken.

De grote tas is gevuld met producten van ESPA. Je kunt hierbij denken aan hydraterende gezichtsmist, Restful Pulse Point Oil om te ontspannen tijdens de vlucht en een nachtbalsem. Ook hand- en bodylotion en een lippenbalsem is aanwezig. Naast deze verfrissende producten ontvang je ook een oogmasker, oordopjes en een tandenborstel met tandpasta.

Reizigers in de duurste cabine ontvangen ook luxe loungewear en slippers. De kleding is gemaakt van de beste materialen en kan niet kreukelen, aldus de maatschappij. Het beschikt over een Henley-halslijn en de print is gebaseerd op de moderne skyline van Abu Dhabi.

Nieuw bij Etihad: Armani amenitie kits
De nieuwe amenity kits van Etihad, ontworpen door Giorgio Armani.

Reizen in Business Class

Ook in de Etihad Business Class ontvangen reizigers een van de nieuwste amenity kits ontworpen door Armani. Er zijn twee modellen, de clutch tas of kubustas. Op het eerste model vind je een patroon dat geïnspireerd is op de rollende zandduinen van de Liwa woestijn nabij Abu Dhabi.

De kubustas heeft een handige, geometrische vorm. Hierdoor is deze kubustas ook na de vlucht nog handig in gebruik. Bijvoorbeeld voor het opbergen van kabels of persoonlijke items.

In beide Armani kits in de Business Class van Etihad vind je producten terug van het luxe huidverzorgingsmerk ESPA. Te denken valt aan producten voor de lippen, hydraterende gezichtsmist en hand- en bodylotion. Natuurlijk zitten er ook een oogmasker, oordopjes, slippers en tandenborstel met tandpasta in de kits.

Op vluchten langer dan 9 uur ontvangen reizigers in Business Class ook luxe loungewear. Deze is geïnspireerd op de traditionele Emirati-kleding en heeft de Emirati V-steek op de borst. Deze is uniek voor de nationale klederdracht.

Ook een amenity kit voor Economy Class

De Arabische maatschappij gaat op vluchten langer dan 6 uur ook een kit aanbieden aan reizigers in de Economy Class. Er is gekozen voor een draagtas in drie designs. In de tas vinden reizigers onder andere handcreme van het merk Beekman, een oogmasker en oordopjes. Het design van de tassen is gebaseerd op de iconische staarten van vliegtuigen, waaronder de Greenliner en Manchester City. De draagtassen zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Etihad Airbus A350 economy class.
Etihad Airbus A350 Economy Class.

Beeldmateriaal: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *