Miles & More Mileage Bargains Mei

miles & more dubbele miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of Verenigd Koninkrijk. Je kunt echter ook starten in de landen die deze maand deelnemen, zoals Japan of de Verenigde Staten.

Tijdens de Mileage Bargains voor januari kun je reizen tussen 15 augustus en 30 september 2019. Je kunt tot het einde van deze maand boeken om gebruik te kunnen maken van deze goedkopere award tickets.

Goedkoper vliegen met de Miles & More Mileage Bargains

Deze maand kun je goedkoper vliegen met de Miles & More Mileage Bargains richitng Helsinki. Je betaald 15.000 miles voor een retour in economy class of 25.000 in business class. Je kunt ook verder weg vliegen naar bijvoorbeeld New York JFK. Daarvoor ben je 55.000 miles in business class kwijt. Wellicht is Delhi ook een leuke optie voor 30.000 miles in economy class, mocht je niet genoeg punten hebben voor een intercontinentale business class reis.

Andere bestemmingen die je deze maand kunt boeken zijn bijvoorbeeld:

  • Singapore in economy class retour voor 40.000 miles
  • Mexico City in economy class retour voor 35.000 miles
  • Bogota in business class retour voor 70.000 miles

Op dit moment zijn er in totaal 46 bestemmingen waar je naar toe kunt vliegen met de Miles & More Mileage Bargains van mei 2019. De volledige lijst met bestemmingen kun je op deze pagina vinden. Staat een betreffende bestemming niet meer op de website? Dan is er geen beschikbaarheid meer naar die bestemming.

Let er wel op dat hier nog toeslagen bovenop komen. Deze kunnen oplopen tot een paar honderd euro. Het is daarom altijd goed om af te wegen of een ticket zonder miles goedkoper is dan dat je de punten inzet (zeker met de lage tarieven die je regelmatig ziet richting bijvoorbeeld de Verenigde Staten).

Miles More Mileage bargains (1)

Miles & More Mileage Bargains

De Miles & More Mileage Bargains hebben een eigen website waardoor je deze deals makkelijker kunt zoeken. Per land verschillende Miles & More Mileage Bargains en de luchthavens kun je wijzigen onder ‘filters’.

Met de filters kun je aangeven vanuit welk land je wilt vertrekken, vanaf welke luchthaven en naar welke luchthaven, hoeveel miles je wilt besteden (in staffels van 10.000 miles), in welke reisperiode je wilt reizen, in welke klasse je wilt reizen en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Op die manier kun je gemakkelijk een bestemming zoeken waar je naar toe wilt vliegen met het aantal miles dat je hebt. Het is niet mogelijk om een miles te kopen, zoals dat wel bijvoorbeeld bij Flying Blue mogelijk is.

Afbeeldingen ©Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *