La Première van Air France in de prijzen

Air France La Premiere lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vliegen in First Class is niet voor iedereen weggelegd. Alhoewel, als je voldoende miles hebt gespaard dan is het best mogelijk. Op InsideFlyer en ons forum lees je natuurlijk alle tips en tricks om dit te kunnen doen. Als we het aan Air France zouden vragen heb je nu in ieder geval een extra reden om te kiezen voor La Première. De First Class cabine van de Franse maatschappij is namelijk in de prijzen gevallen.

La Première

Recentelijk werd de Parijse airport lounge voor reizigers in La Première nog vernieuwd. De maatschappij wil reizigers in deze klasse de ultieme reiservaring bieden. Aan boord is ook in alle luxe voorzien. Vooral het harde product moet natuurlijk alle ruimte en comfort bieden aan de reiziger. Maar ook de maaltijden en drankjes zijn van de hoogste kwaliteit.

De exclusieve La Première cabine (Bron: Air France)
De exclusieve La Première cabine (Bron: Air France)

In de prijzen

Eerder kreeg de First Class cabine van de Franse maatschappij al meerdere prijzen. Onder andere voor de service, maaltijden en wijnen aan boord. Lezers van het Amerikaanse Global Traveler magazine geven La Première nu een prijs voor het beste ontwerp van de stoel. Dit werd bekend gemaakt tijdens de Global Traveler Tested Reader Survey Awards. De stoel kan omgetoverd worden in een volledig plat bed. Je hebt dan een bed meer dan twee meter lang en 77 cm breed. Het bed heeft een comfortabel foam matras, een kussen en een deken van hoge kwaliteit. Air France wil daarmee een hotel-gevoel creëren in de lucht. Deze prijs is een mooie opsteker voor de First Class cabine van de SkyTeam partner.

Alle resultaten van de Global Traveler Tested Reader Survey Awards zijn hier terug te lezen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *