Vervallen Hilton Honors punten terugkrijgen tegen betaling

Hilton Honors Logo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Update: Vanaf nu is het mogelijk om vervallen Hilton Honors punten terug te krijgen tegen betaling. Dat werd onlangs bekendgemaakt op de Hilton Honors website.

Als je 12 maanden lang geen activiteit hebt op je account, vervallen al je punten. Activiteit op je account kan een betaalde overnachting of een overnachting op punten zijn, maar bijvoorbeeld ook het kopen van punten wordt gezien als een activiteit. In het verleden was het al mogelijk om na 12 maanden van inactiviteit contact op te nemen met de klantenservice om je vervallen punten weer bij te laten schrijven. Daarvoor moest je echter wel een bepaald aantal nachten doorbrengen in een Hilton hotel.

Hilton Honors Logo

Wat zijn precies de regels?

Je kunt alleen Hilton Honors punten terugkopen tot 18 maandan nadat ze zijn vervallen. Voor elke 1.000 vervallen punten moet je $ 2.50 betalen om ze terug te krijgen (omgerekend iets meer dan € 2,-). Heb je bijvoorbeeld door inactiviteit op je account 50.000 punten ‘verloren’, dan moet je ruim € 100,- betalen om ze terug te krijgen. Het maximum aantal punten dat je terug kunt vragen is 1.000.000. Slechts 1 transactie per account is toegestaan voor het terugzetten van punten in je account.

Conclusie

1000 punten kosten normaal gesproken $ 10,-. Je betaalt dus eigenlijk een vierde van het normale bedrag om vervallen punten terug te krijgen. Natuurlijk is het beter om ervoor te zorgen dat je punten nooit verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *