Krijg 30% korting op Qatar Airways holiday packages1 min leestijd

Qatar Airways Holiday Packages

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft op dit moment een actie lopen waarbij je 30% korting kunt krijgen op Qatar Airways holiday packages. Deze actie loopt nog tot 13 september 2021.

Qatar Airways holiday packages

In veel gevallen kan het slim zijn om vlucht en hotel apart te boeken, zeker als je wat in dit wereldje thuis bent met punten en andere acties. Qatar Airways biedt op dit moment echter ook een mooie actie aan. De maatschappij uit het Midden-Oosten geeft maar liefst 30% korting op holiday packages. Zo kun je kant en klare vakanties inclusief vlucht en hotel boeken voor een vaste prijs. Met de 30% korting kan het interessant zijn om hier eens naar te kijken.

Qatar Airways Holiday Packages
Boek tot 13 september voordelig je gehele vakantie met de Qatar Airways holiday packages.

Zoals boven vermeld heb je tot 13 september 2021 de tijd om te boeken. Je reis dient plaats te vinden tussen 7 september 2021 en 31 augustus 2022. Indien je vluchten in verschillende tariefklassen zijn geboekt zijn de tariefvoorwaarden voor de laagste tariefklasse van toepassing voor alle vluchten. In de voorwaarden staat ook te lezen dat er beperkte beschikbaarheid is, zowel in de hotels als in het vliegtuig. Daarnaast zijn op de gehele reis de algemene voorwaarden van Qatar Airways van toepassing.

Qatar Airways Holiday Packages
Vilamendho Resort Island Resort & Spa.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *