Koop tijdelijk Flying Blue miles met 100% bonus

KLM World Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Flying Blue loyaliteitsprogramma van o.a. Air France en KLM heeft momenteel een tijdelijke promotie. Bij aankoop van Flying Blue punten krijg je een bonus van 100% extra miles als je deze uiterlijk 5 februari 2021 koopt. Daarna kun je de punten tot het einde van deze maand kopen met een bonus van 75%.

Ontvang 100% bonus bij Flying Blue

Je kunt de Flying Blue miles via deze pagina kopen. Het minimale aantal punten dat je dient te kopen is 2.000 stuks. Als je geen elite status hebt binnen het Flying Blue loyaliteitsprogramma, dan kun je een maximale bonus ontvangen van 75.000 miles. Heb je wel een elite status, dan is dit maximaal 100.000. Elite leden kunnen ook onbeperkt miles kopen, terwijl je dat niet kunt doen als je geen status hebt. Zonder status is het aantal beperkt tot maximaal 75.000.

Het maximale aantal voor leden zonder elite status is dus 75.000 miles, waarbij je een bonus krijgt van 75.000. Dit kost je dan €2.062,50 voor 150.000 miles. Let er wel op dat als je deze miles inzet voor een award ticket, er daar nog toeslagen bovenop komen. Deze extra kosten hangen af van de luchtvaartmaatschappij, reisklasse en bestemmingen.

Koop Flying Blue miles met bonus

Voorwaarden van deze promotie

De volgende voorwaarden horen bij deze promotie:

Tijdens de actieperiode kunnen Elite-leden een maximale bonus van 100.000 Miles ontvangen bij het kopen van Miles, naast het schenken of ontvangen van een maximale bonus van 75.000 Miles. Explorer-leden kunnen een maximale bonus van 75.000 Miles kopen of ontvangen. Bonusmijlen worden toegekend voor transacties die zijn uitgevoerd tussen 1 en 28 februari 2021, 2359 CET +1, en worden bijgeschreven op het account van de ontvanger wanneer de transactie is voltooid.

Miles worden verkocht in eenheden van 2.000 Miles. Elite-leden kunnen in een kalenderjaar een onbeperkt aantal mijlen kopen. Bovendien kunnen Elite-leden tot 75.000 Miles per kalenderjaar schenken of ontvangen, tenzij er een actie actief is. In dat geval is het mogelijk om Miles te schenken of te ontvangen bovenop de 75.000 Miles.

De Miles worden door Points Inc. De Miles worden binnen 72 uur na aankoop op uw account bijgeschreven. U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te annuleren, zoals voorzien in de Algemene Voorwaarden van het programma Miles kopen en schenken. Voor het uitoefenen van uw herroepingsrecht of voor assistentie bij het programma Miles kopen en schenken kunt u contact opnemen met het Customer Service Centre.

Points Inc. is gevestigd te Richmond Street W 111, 7e verdieping, Toronto, Ontario, Canada, M5H 2G5.

Flying Blue

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Ruim € 2000 voor 150 000 miles? Ik ben me daar gek! Voor dat geld koop je heden ten dage een J class retour ticket naar zo ongeveer iedere bestemming. Wat je ooit met die 150 000 kunt doen is nog maar de vraag, het enige wat zeker is, is dat je je het schompes betaalt aan toeslagen voor een award ticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *