KLM naar Mauritius samen met Air Mauritius1 min leestijd

KLM 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM lanceert per 30 oktober een lijndienst van Amsterdam naar Mauritius in samenwerking met Air Mauritius. In het begin zal de vlucht drie maal per week worden uitgevoerd door KLM; op maandag, donderdag en zaterdag. Hiervoor wordt een Boeing 787 Dreamliner gebruikt. Deze heeft een capaciteit van 219 Economy Class stoelen, 45 Economy Comfort en 30 in de World Business Class.

KLM CEO Pieter Elbers over de nieuwe route:

Mauritius is een mooie toevoeging aan het netwerk van KLM. De bestemming stond al een tijd op ons verlanglijstje, dus ik ben blij dat we nu, samen met onze nieuwe partner Air Mauritius, het hele jaar door vluchten naar dit prachtige eiland kunnen bieden.

KLM naar Mauritius in samenwerking met Air Mauritius

Air Mauritius naar Schiphol

Vanaf 26 maart 2018 wordt er op de route gevlogen door partner Air Mauritius (MK) met een vlucht op maandag en vrijdag. In augustus en oktober komt er een extra vlucht op woensdag bij. Hiervoor wordt een Airbus A340 ingezet die plaats biedt aan 264 passagiers in Economy Class en 34 in de business class.

Het hing al langer in de lucht dat Air Mauritius zelf op Schiphol ging vliegen. Onlangs is de maatschappij gestart met het werven van grondpersoneel.

MK is al langer een partner van Air France (-KLM), voornamelijk op de route naar Parijs. Daarnaast is Air Mauritius ook een Flying Blue partner. Je kunt dus Award Miles sparen. Of de maatschappijen ook gaan codesharen waardoor het mogelijk is om ook level miles en segmenten te sparen is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *