InsideDeals – De meest interessante deals3 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik nog eens een artikel heb geschreven met daarin een aantal deals. Mijn excuses hiervoor, maar zoals sommigen onder jullie weten kruipt er ontzettend veel tijd in mijn hardlopen. De laatste tijd kwamen er ontzettend veel business class deals voorbij die ik jullie niet langer wilde onthouden.

Business class naar Chicago

De eerste deal is gedurende de maand juli te vinden. Je kan namelijk vanaf Amsterdam via Madrid naar Chicago vliegen met Iberia in business class. Je vliegt dan via Madrid. Op de terugweg vlieg je via Helsinki, deze vluchten worden uitgevoerd door Finnair. Deze deal is te vinden via Google Flights of via Momondo.

insidedeals
Met Iberia in business class naar Chicago

 

Business class naar Seattle

OneWorld blijkt momenteel naar allerlei bestemmingen in de VS leuke deals aan te bieden. Zo kan je ook relatief goedkoop in business class met British Airways naar Seattle op de Westkust vliegen. Je hebt op zowel de heen- als terugweg een stop in London Heathrow. Deze trip biedt de kans om een leuk aantal Avios en Tier Points te verdienen in het geval dat je bij BA elite status wil vergaren.

De tickets zijn beschikbaar in het hoogseizoen, namelijk de tweede helft van de maand juli. Via de OTA kan je zelf eventueel nog met de data spelen. Dit betreft een trip van twee weken.

insidedeals
Iemand die tijdens de zomervakantie naar de Westkust wil vliegen?

 

Business class naar Johannesburg

Af en toe waren er bij British Airways al leuke deals te vinden naar Zuid-Afrika. Maar momenteel biedt zich een niet zo voor de hand liggende maatschappij aan om naar Johannesburg te vliegen in business class, namelijk El Al. Met een tussenstop in Tel Aviv kan je voor minder dan 1300 Euro in maart vliegen. Tickets zijn hier te vinden. Het zal een ervaring op zich zijn.

insidedeals
Unieke ervaring met El Al?

 

Business class naar Bogota

In voorgaande edities van de InsideDeals kwamen er slechts weinig business class vluchten aan bod richting Zuid-Amerika. Momenteel kan je met een combinatie van een aantal Star Alliance maatschappijen voor een aantrekkelijke prijs naar Colombia. Je vliegt vanaf Amsterdam via Frankfurt naar Bogota met Lufthansa. De terugweg wordt verzorgd door United via Newark. Dit alles voor minder dan 1500 Euro. Deze deal is te vinden in maart.

insidedeals
Star Alliance vluchten krediteren bij Aegean…

 

Business class van Frankfurt naar Perth

De bovenstaande deals hadden allemaal Schiphol als vertrekpunt. Nu loont het soms de moeite om naar vliegveld in onze buurlanden te kijken. Zo kwam ik terecht bij vluchten in business class vanaf Frankfurt naar Perth, uitgevoerd door Condor en Malaysia Airlines. Voor iets meer dan 1700 Euro zijn deze in business class te boeken, zoeken doe je via Google Flights, want via Momondo kon ik deze tarieven niet vinden.

insidedeals
Business class naar Perth

 

Dit was hem weer voor deze editie, hopelijk hebben jullie iets aan deze deals. Helaas ditmaal geen SkyTeam deals, ze zijn er wel maar alles hangt af van het aanbod.

Reacties

  • brokentusk zegt

   Nog wat bc aanbiedingen richting Zuid-Afrika met BA:

   AMS-CPT +/- 1400eur
   AMS-JNB +/- 1380eur

   Ruime beschikbaarheid gans het jaar door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *