IHG Pointbreaks worden duurder – een preview

IHG

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Morgenavond komt IHG weer met de nieuwe lijst Pointbreaks! Dit is een lijst met hotels die vanaf maar 5000 IHG Rewards Club punten te boeken zijn. Van Holiday Inn Express tot aan het sjieke Intercontinental Hotel, al blijkt dat de echte pareltjes meestal heel schaars beschikbaar zijn.

Duurdere Pointbreaks

Voor het eerst worden de Pointbreaks duurder! Tot op heden kosten Pointbreaks 5000 IHG Rewards Club punten. Vanaf nu zijn er drie categorieën: hotels voor 5000 punten, voor 10.000 punten en voor 15.000 punten.

Op het eerste gezicht lijkt dat een verslechtering, maar ik denk dat het een goede ontwikkeling is als er daardoor ook meer aanbod is. De afgelopen tijd was de IHG Pointbreaks lijst keer op keer tegenvallend en het werd zeldzaam om er bijvoorbeeld een Intercontinental Hotel op tegen te komen. Met de nieuwe categorieën hoop ik dat er weer meer aanbod komt, vooral uit het duurdere segment.
Een Intercontinental voor 15.000 punten in plaats van bijvoorbeeld 50.000 punten is dan nog steeds een deal!

Een inkijkje

IHG heeft alvast een inkijkje gegeven door een paar hotels te noemen die op de lijst staan. Het zijn de volgende hotels:

Pointbreaks voor 5000 punten:

Pointbreaks voor 10.000 punten:

Pointbreaks voor 15.000 punten:

Intercontinental Kiev
Het Intercontinental Kiev is een geweldige deal voor 15.000 punten!

Wees er op tijd bij!

Morgenavond om 18.00 uur komt de volledige lijst openbaar en is via deze link op de IHG site te bekijken. Op dit moment staan op deze pagina nog hotels van de huidige promo die tot en met 31 januari loopt. Uiteraard kun je hier op InsideFlyer.nl de volledige lijst daarna ook terugvinden.

Als je geïnteresseerd bent om gebruik te maken van een Pointbreak hotel, wees er dan op tijd bij! De populaire hotels zijn soms na enkele uren al niet meer te boeken.
De hotels hebben een voorraad kamers in het reserveringssysteem die voor de Pointbreaks in aanmerking komen, maar op=op. Zodra deze voorraad op is, kun je vaak nog wel een Reward Night boeken, maar dan tegen het normale tarief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *