Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Soms heb je van die dagen dat je gewoon iets anders wilt dan normaal en daarom verbleef ik in het Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin. Een hotel ver weg van alle attracties en highlights van de stad en misschien wel juist daarom een geweldig hotel om eens te bezoeken, aangezien je een totaal andere Hong Kong ervaring krijgt.

Hyatt Regency Sha Tin

Aankomst en check-in

Vanuit de luchthaven nam ik een taxi naar het hotel. Ik wist niet hoe ver het hotel van de luchthaven zou zijn, maar dat bleek een rit van een uur te zijn. Ik vroeg me hardop af waar we toch naar toe gingen, toch niet naar China?

Na ongeveer een uur rijden kwamen we bij het hotel aan. Het was lekker druk in het hotel en de lobby was vol met mensen. Ik kreeg gelijk de indruk dat dit hotel in Sha Tin staat voor een reden: heel veel zakenreizigers, met name Amerikanen, die het hotel bezoeken.

Bij aankomst mocht ik zelf met mijn koffer naar de receptie lopen. Er waren overal medewerkers, maar er was niemand die vroeg of ze mijn koffer konden dragen. Check-in was verder goed en effectief en binnen 10 minuten stond ik in mijn Club level kamer.

Lobby
Lobby (foto: Hyatt)

Kamer

Mijn club room kamer was ongelofelijk groot. Bij de meeste hotels zou het een suite zijn aangezien er een apart woon/slaap gedeelte was. Meer dan genoeg ruimte voor mezelf en ook een hele lichte kamer met heel veel ramen met veel daglicht en een mooi uitzicht.

Mijn kamer
Mijn kamer

Deze diashow vereist JavaScript.

Faciliteiten

Met een kamer op Club level heb je natuurlijk ook toegang tot de lounge. De lounge was erg groot met een OK food & beverage aanbod. De lounge zat voornamelijk vol met luide Amerikaanse zakenreizigers. Een ding wat me verder echt opviel was dat de staff in de lounge echt vol met passie aan het werk was: voor gasten gold: niets moest, alles mocht en alle vragen werden (pro actief) beantwoord.

Club Lounge (Photo credit Hyatt)
Club Lounge (foto: Hyatt)
F&B in de lounge
F&B in de lounge

Daarnaast heeft het hotel een gym, zwembad & tennisbaan dus ook voor alle actieve mensen is het hier meer dan goed verblijven.

Fitness (Photo credit Hyatt)
Fitness (foto: Hyatt)

Ook heeft het hotel een goed restaurant, bar & een patisserie waar je heerlijke taartjes kunt kopen. Al met al dus genoeg faciliteiten voor de zakenreiziger.

Conclusie

Het Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin is een hotel gericht op de zakenreiziger die in Sha Tin moet zijn. Het hotel is ver gelegen van bijvoorbeeld Kowloon. Maar een metro halte is letterlijk naast het hotel en de 1e grote shopping mall is 1 metro halte verder en zul je je ook als leisure gast niet vervelen in de buurt.

Het hotel is formeel een 5-sterren hotel maar ik miste toch een beetje de echte luxe. De service was goed, iedereen was vriendelijk, ik heb heerlijk geslapen en ik vond het super leuk om een hele andere kant van Hong Kong te zien, maar je moet je dus wel bewust zijn dat het hotel erg ver weg ligt van alle attracties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *