Hilton Flying Blue Promotie1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft een promotie waarbij je 1000 bonus Flying Blue miles krijgt bij een verblijf op vrijdag, zaterdag of zondag. Dit betekent dat je met een weekend verblijf 3000 miles kunt verdienen! Deze Flying Blue miles verdien je naast de gebruikelijke miles die je zou sparen bij een overnachting in een Hilton hotel. Je dient je voor je eerste verblijf aan te melden via deze link.  Het is belangrijk om in je profiel de ‘Double Dip’ optie aan te zetten op Flying Blue. Deze promotie loopt van 7 juli 2014 t/m 31 oktober 2014. Voor het aanmelden dien je in bezit te zijn van een HHonors account. Als je deze niet hebt kun je je gemakkelijk aanmelden via de bovenstaande link.

Hilton Promotie Flying Blue
Hilton Promotie Flying Blue

Terms & Conditions

Deze promotie loopt van 7 juli 2014 t/m 31 oktober 2014. Het is belangrijk om je vooraf aan te melden via de link en de ‘Double Dip’ optie aan te zetten in je account. 

In aanmerking komende verblijven: Waldorf Astoria Amsterdam, Hilton Amsterdam, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard of Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol.

Er zit een maximum aan van 10.000 Flying Blue miles. Dit betekent dat je maximaal 10 nachten kunt verblijven om gebruik te maken van deze promotie.

Voor de volledige Terms & Conditions kun je hier terecht.

Conclusie

Deze actie van Hilton HHonors is een goede actie als je Flying Blue miles spaart en in het weekend in een Hilton hotel verblijft. Je verblijf waarmee je Flying Blue miles spaart, telt mee om een status te behalen in het HHonors programma. Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor het Hilton HHonors programma via de bovenstaande link.

Reacties

  • Kilian zegt

   Hilton is er in mijn ervaring redelijk streng mee m.b.t. boeken en punten sparen. Je kunt het beste boeken via de Hilton.com site. In het verleden heb ik geboekt via de benelux site, maar (na veel contact) staan zij niet toe dat je hier punten voor krijgt, ondanks dat het hun eigen site is. Dit onder het mom van dat de boeking op de benelux site via booking.com gaat.

 1. Ready2board zegt

  “..Het is belangrijk om in je profiel de ‘Double Dip’ optie aan te zetten op Flying Blue..”

  Kun je aangeven waar ik deze optie precies kan vinden binnen de FB omgeving?

  • Kilian zegt

   Dit kun je vinden als je ingelogd bent onder ‘PREFERENCES’. Ga vervolgens naar ‘PREFERRED TRAVEL PARTNERS’ en vul daar je Flying Blue gegevens in. Vervolgens ‘MYWAY EARNING STYLE PREFERENCES’ waar je de Double Dip optie kunt aangeven. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *