Gerenoveerde SWISS lounge op Zürich opent

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nog meer lounge nieuws van Star Alliance, nadat eerder deze week de Star Alliance lounge in Rome is geopend en een lounge in Amsterdam is aangekondigd. SWISS opent 2 juli haar gerenoveerde lounge in het A concourse van Zürich Airport. Hier maken voornamelijk short-haul reizigers gebruik van. De lounge is verdeeld in twee delen; de Business Class lounge voor Business Class passagiers van SWISS en Star Alliance en Miles & More Frequent Travellers, en de Senator lounge voor Miles & More Senators, Star Alliance Gold leden en First Class passagiers van maatschappijen anders dan de Lufthansa-Group. De lounge is dagelijks geopend van 05:30u tot 22:30u.

Faciliteiten

De lounge is gemoderniseerd, met onder andere geautomatiseerde toegang met poortjes en gescheiden ingangen. Eenmaal binnen is het design van de lounge in de E-dock overgenomen, met verschillende zones. Zo is er een bar, werkplekken, kleine kantoorruimtes en relax-ruimte. Beide lounges delen 5 douches en hebben elk een bistro en show-cooking gedeelte waar reizigers vers bereide snacks kunnen halen. De verschillende zitgedeeltes bieden meer privacy. Ook is er een buitendek.

Zoals vaak het geval is bij airline lounges, is het ontwerp een uithangbord van het thuisland. Zo ook in Zürich waar de verschillende Zwitserse regio’s zijn vertegenwoordigd in het design en op digitale schermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *