Flying Blue Promo Rewards Januari 2019

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 maart en 30 april 2019. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 januari 2019.

Goede deals

Voorheen stond de prijs voor een award ticket altijd vast, maar door veranderingen vorig jaar is dit variabel geworden. Hierdoor is de prijs van je award ticket afhankelijk van je vertrekpunt en bestemming. Sinds een tijdje is de maandkalender ook weer beschikbaar, zodat je makkelijk kunt zien op welke data je kunt reizen voor welke prijs.

Deze maand zijn er vele bestemmingen richting het Midden-Oosten zoals Dubai in business en premium economy. Daarnaast kan Abu Dhabi voor 16.500 miles in economy class een goede deal zijn. Ook naar Noord-Amerika kun je vliegen door een ticket te boeken naar Chicago, Calgary of Toronto in business class. Deze tickets kosten tussen de 43.500 en 45.575 miles per enkele reis. Je moet er wel rekening mee houden dat er nog een bedrag aan toeslag bij komt.

Omdat de prijzen variabel zijn, kan het voorkomen dat je goedkoper kunt boeken dan de onderstaande tarieven. Ik adviseer je dan ook om een aantal vertrekpunten, zoals Brussel of Düsseldorf, te bekijken om zo wellicht nog goedkoper te reizen.

Flying Blue Promo Rewards Europa

Europa

 

Lyon is enkel beschikbaar vanaf Parijs Orly.

Noord-Amerika

Amerika

Caribisch Gebied

Caribisch Gebied

Afrika

Afrika

Azië en Midden-Oosten

Azie-Midden Oosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *