Flybe vanaf Schiphol weer naar Londen en Belfast1 min leestijd

Belfast City Airport ©BelfastCityAirport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De luchtvaartmaatschappij Flybe is afgelopen weekend weer gestart met de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Londen Heathrow en Belfast City Airport. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook naar Birmigham en East Midlands. 

Flybe naar Londen en Belfast

De luchtvaartmaatschappij uit het Verenigd Koninkrijk ging ruim twee jaar geleden falliet. Sinds vorig jaar is de luchtvaartmaatschappij weer actief. Op dit moment bestaat de vloot uit vier Dash 8-400 toestellen.

De vluchten tussen Schiphol en Belfast City worden een keer per dag uitgevoerd, met uitzondering van de zaterdag. De vlucht vertrekt om 14:25 uur uit Amsterdam en komt om 15:20 uur aan in Belfast. Op deze route is KLM ook actief en vliegt tussen deze bestemmingen met een E175.

Naar London Heathrow vliegt Flybe twee keer per dag. De ochtendvlucht vertrekt om 10:10 uur en komt om 10:35 uur aan in Londen. De avondvlucht vertrekt om 19:10 uur met een aankomst om 19:35 uur. Ook deze route wordt iedere dag uitgevoerd met uitzondering van de zaterdag.

Tussen Londen Heathrow en Schiphol vliegen ook KLM en British Airways. Deze twee luchtvaartmaatschappijen vliegen elke dag een aantal keer tussen deze twee bestemmingen.

©GCMAP, Flybe

Afbeeldingen ©GCMAP, BelfastCityAirport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *