Exclusief: 10% korting op een stukje vliegtuig aan je sleutelbos2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het bedrijf Aviationtag doet niet meer en niet minder dan je zou verwachten bij deze naam. Maar ze doen het wel op een unieke manier! Het Duitse bedrijf maakt namelijk sleutelhangers voor echte vliegfanaten. Het gaat hier echter niet om de bekende plastic varianten met een leuk figuurtje erop. Aviationtag maakt sleutelhangers van het metaal van afgedankte vliegtuigen. Misschien heb jij straks wel een stukje Airbus of Boeing aan de sleutelbos hangen. Een stukje metaal met een verhaal!

Oude vliegtuigen

Het bedrijf uit Keulen wilde de materialen van oude vliegtuigen hergebruiken en kwam op het idee om er sleutelhangers van te maken. Zo werd er een stukje luchtvaartgeschiedenis teruggebracht tot een sleutelhanger. De stukken metaal van de vliegtuigen komen overal vandaan. Ze komen bij het bedrijf binnen in grote containers. Vervolgens gaat men aan de slag om de stukken weer in een kleiner formaat te snijden. Ook moeten alle moeren en bouten verwijderd worden en wordt het oppervlakte helemaal gladgeschuurd.

Oude vliegtuigonderdelen bij Aviationtag
Oude vliegtuigonderdelen bij Aviationtag
Werkplaats van Aviationtag
Werkplaats van Aviationtag

Types

Momenteel kun je in de webshop van Aviationtag terecht voor sleutelhangers die gemaakt zijn van de volgende toestellen: Boeing 737, Boeing 747, Airbus A310, Airbus A319, Airbus A320, Airbus A321, Airbus A340, Swearingen, Douglas DC-3, Douglas DC-9, Cessna 172 en Piper PA28. Zoals je leest zitten er dus ook een aantal historische modellen tussen zoals de Douglas DC-3 en de DC-9. Bij elke sleutelhanger krijg informatie over van welke exact toestel het metaal komt. Je kunt dan aan de hand van het registratienummer van het toestel op internet terugzoeken waar jouw sleutelhanger allemaal geweest is.

Twee voorbeelden van de sleutelhangers van Aviationtag
Drie voorbeelden van de sleutelhangers van Aviationtag

Lost & Found

Aviationtag biedt ook een ‘Lost & Found’ service aan. Mocht je je sleutels kwijtraken met deze sleutelhanger dan kan de eerlijke vinder contact opnemen met Aviationtag. Het bedrijf zal er dan alles aan doen om de sleutels weer bij jou terug te bezorgen. Hiervoor moet je wel je sleutelhanger op de website registreren.

Unieke aanbieding

Deze bijzondere sleutelhangers zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Als lezer van InsideFlyer.nl krijg je een exclusieve korting van 10% op je gehele bestelling bij Aviationtag. Gebruik daarvoor de actiecode INSIDEFLYER als je gaat afrekenen. Wees snel, want deze actiecode is nog geldig tot 30 juni 2018.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *