Emirates tweemaal per dag naar Brussel1 min leestijd

Emirates 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 29 oktober voegt Emirates een extra vlucht toe tussen Brussel Zaventem en Dubai. Hiermee zal de maatschappij uit de Emiraten ‘double daily’ naar de Belgische hoofdstad vliegen. Hiermee komt Emirates naar eigen zeggen tegemoet aan de groeiende vraag op de route, die in 2014 is gestart. De extra vlucht zal ook worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER, die ook een significante vrachtcapaciteit biedt. A380 vluchten lijken nog niet op het programma te staan voor Zaventem. Het betreft een drie-klasse configuratie met 8 suites in First Class, 42 lie-flat stoelen in Business (echter geen direct aisle access) en 310 stoelen in Economy Class (in een 3-4-3 indeling). Alle passagiers profiteren van het geroemde ICE entertainment systeem. Ook is de bagagetoelage erg ruim. First en Business class passagiers kunnen ook gebruik maken van een chauffeursdienst naar de luchthaven.

Emirates Economy
Emirates Economy (foto van de A380)

Schema

Vlucht EK182 vertrekt om 20:15u vanaf Brussel met aankomst om 05:55u. Dit sluit goed aan op connecties naar Afrika en bestemmingen in de Indische Oceaan en Zuid-Oost Azië. Terug vertrekt de vlucht om 14:20u lokale tijd met een aankomst om 18:45 uur.

De huidige vlucht vertrekt rond 3 uur in de middag vanaf Brussel. Retour is er een ochtendvlucht vanaf Dubai met vertrek om 08:20u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *