Delta Award Sale – Routes Vanaf 5.000 Miles

Delta Award Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Airlines, onderdeel van SkyTeam, heeft een sale waarbij je een Delta Award ticket kunt boeken vanaf 5.000 miles. Er zijn maar liefst 8.000 routes in de aanbieding die je kunt boeken. Award tickets kun je boeken tot 7 juni, waarbij je kunt vliegen tussen 23 augustus en 16 november. Echter heb ik ook routes gezien die je voor dezelfde prijs kunt boeken dan 23 augustus. De periode van 1 tot 8 september is uitgesloten voor deze promotie.

Delta Award Sale

Bij deze promotie kun je ook kiezen voor Delta Comfort+ tickets. Deze tickets bevatten een stoel met extra beenruimte en gratis drankjes. Vaak kosten deze tickets 4.000 miles meer dan een Economy ticket. Delta heeft geen award chart, dus het is soms lastig te zeggen of een bepaalde award in de aanbieding is. Om erachter te komen of een bepaalde route in de aanbieding is kun je kijken naar andere data. Zie je daar een hogere prijs? Dan zal de route hoogstwaarschijnlijk in de aanbieding zijn.

Meer informatie en alle voorwaarden kun je op deze pagina van Delta vinden. Niet alle beschikbare routes kun je terugvinden op de website, dus ik adviseer om altijd even de route te checken die je eventueel wil boeken. Bovenop de miles komen nog de taxes en fees, maar vaak zijn deze in de Verenigde Staten maar een paar dollar. De prijs voor een vlucht van Tampa naar Atlanta is bijvoorbeeld 7.500 miles plus $5.60. Je kunt deze vluchten in de Delta Award Sale boeken tot 21 dagen voor vertrek.

Delta Award Sale
Delta Award Sale – Voorbeelden Van Routes

Ga jij gebruik maken van deze Delta Award Sale? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *