Boek je reisexcursies bij Klook2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als het gaat om inspiratie voor je volgende reis dan ben je bij InsideFlyer natuurlijk op het goede adres. Je leest Bestemmingstips en Reviews over tal van bestemmingen over de gehele wereld. Wil je gewoon snel een overzicht van wat er te doen is in een bepaalde stad? Dan biedt Klook wellicht de oplossing!

Wat is Klook?

Klook is een booking platform waarop je activiteiten kunt boeken over de gehele wereld. Er zijn meer dan 100.000 ‘experiences’ in 350+ bestemmingen waar je uit kunt kiezen. Voor ieder wat wils dus! Het zijn niet zomaar activiteiten, je leert een bestemming namelijk echt kennen. De activiteiten zijn onderverdeeld in vijf categorieën:

  • Attracties en Shows;
  • Activiteiten en ervaringen;
  • Best Foods;
  • Tours en Bezichtigingen;
  • Transfers en WiFi.

Klook werkt samen met meer dan 10.000 bedrijven in de reisbranch wereldwijd. Denk bijvoorbeeld aan namen als Disneyland Parijs, Legoland Californië en Big Bus Tours.

Een aantal bedrijven waar Klook mee samenwerkt (Bron: Klook.com)
Een aantal bedrijven waar Klook mee samenwerkt (Bron: Klook.com)

Waar is Klook beschikbaar?

Klook is beschikbaar in meer dan 350 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Amerika. Het bedrijf is gevestigd in Hong Kong. Daarom is het aanbod in Azië extra groot. Deze bestemmingen zijn voor veel lezers van InsideFlyer favoriet!

Populaire bestemmingen voor activiteiten van Klook (Bron: Klook.com)
Populaire bestemmingen voor activiteiten van Klook (Bron: Klook.com)

Een aantal voorbeelden

Omdat Klook zoveel aanbiedt hebben we voor jou getest wat er allemaal te boeken valt. Je kunt per bestemming de eerder genoemde categorieën bekijken. Zoek je bijvoorbeeld op ‘Singapore’ of ‘San Fransisco’, dan kun je zelf aangeven in wat voor activiteiten je geïnteresseerd bent. Hieronder een aantal voorbeelden.

Zo boek je

Via de website kun je zowel op bestemming als activiteit zoeken. Je krijgt meteen een overzicht van relevante activiteiten. Per activiteit kun je ook reviews van andere reizigers bekijken. Voor sommige activiteiten gelden promotietarieven. Dus het kan zeker de moeite lonen om regelmatig de website te bezoeken.

Het is ook mogelijk om via de Klook app te zoeken en te boeken. Sommige toegangsbewijzen kun je ook via de app downloaden. Het kan ook voorkomen dat je een kaartje of voucher dient te printen. Om te kunnen boeken heb je wel een account nodig. Maar je kunt ook gemakkelijk inloggen met je sociale media account (Apple, Facebook, Google en WeChat).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *