American Airlines Lie-Flat Ombouw Bijna Klaar!

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Airlines bouwt momenteel haar intercontinentale vloot om in de business class. Bijna alle toestellen krijgen stoelen die volledig vlak kunnen in de business class cabine. In 2016 heeft de luchtvaartmaatschappij bijna 4,5 miljard dollar besteed aan nieuwe toestellen. Er zijn er 97 toegevoegd aan de vloot!

De voornaamste vooruitgang vind je in de B777, B767 en B757 toestellen. Deze waren voorzien van angled stoelen die voor een deel naar achter konden. Deze krijgen ook een entertainment systeem aan boord.

Vlieg je economy class? Ook dan is er belangrijk nieuws! Op de oude B777 toestellen is er een entertainment systeem toegevoegd, maar op de 767 moet je nog steeds gebruik maken van de TV’s boven het gangpad. In deze toestellen krijg je helaas geen systeem.

American Airlines Lie-Flat in Juni gereed

In juni zal de ombouw voor de meeste toestellen gereed zijn. Niet alle toestellen krijgen namelijk de nieuwe stoelen aan boord. Er zullen namelijk negen B767 en zeventien B757 toestellen voor het einde van dit jaar uit dienst gaan. Dit is niet het geld waard om deze toestellen om te bouwen. Alle overige toestellen zijn in juni voorzien van de nieuwe toestellen. 

Door de fusie van American en US Airways, zijn er ook een aantal toestellen met de oudere lie-flat stoelen. Deze zullen ook niet voorzien worden met de nieuwste stoelen, maar kunnen dus wel al volledig plat. De B787-8 en B787-9 Dreamliner toestellen zijn vanaf de fabriek al voorzien van de nieuwste generatie lie-flat stoelen.

Hieronder zie je een afbeelding van de nieuwe B767 toestellen. Deze stoelen hebben allemaal direct toegang tot het gangpad en kunnen volledig plat. Ook krijg je hierbij een entertainmentsysteem tot je beschikking. Dit toestel kun je ook vinden op een aantal bestemmingen van Europa naar de Verenigde Staten!

American 767 Nieuwe Business Class

Wil je meer weten over deze stoelen? In deze review op InsideFlyer.nl lees je er alles over!

Ga jij binnenkort met American Airlines vliegen? Laat je ervaring hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *