Air Transat weer terug op Schiphol1 min leestijd

A321neoLR-Take-Off-Air Transat

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat is weer terug op Schiphol. Vanaf vorige week vliegt de luchtvaartmaatschappij weer tussen Amsterdam Schiphol en Toronto. In mei zal deze bestemming vervangen worden door Montreal. 

Air Transat naar Toronto

Op dit moment vliegt de luchvaartmaatschappij op donderdag tussen Amsterdam en Toronto. Op deze route wordt een A321neoLR ingezet. Ook KLM en Air Canada voeren vluchten uit tussen deze twee bestemmingen.

Aan boord van dit toestel staan 187 stoelen in Economy Class, die elk een individueel entertainmentscherm hebben. Aan de voorkant van het toestel staan ook 12 Club Class stoelen in een 2-2 opstelling. Passagiers die met een Club Class ticket reizen krijgen ook andere voordelen zoals prioriteit tijdens het inchecken en boarden.

Vanaf mei naar Montreal

Vanaf 6 mei vliegt Air Transat naar Montreal vanaf Amsterdam Schiphol. Het gaat dan om een vlucht per week op vrijdag. Vanaf 8 juni komen daar twee vluchten bij op woensdag en zondag.

Deze route wordt ook uitgevoerd met een A321neoLR. De luchtvaartmaatschappij voert de vluchten uit volgens dit schema:

  • TS325 vertrekt om 13:10 uur uit Amsterdam en komt om 14:45 uur aan in Montreal.
  • TS324 vertrekt om 22:30 uur uit Montreal en komt de volgende dag om 11:25 uur aan in Amsterdam

Naast Air Transat vliegt ook KLM op deze route. Deze luchtvaartmaatschappij zet op de vluchten tussen Amsterdam en Montreal een A330-200 in.

Air Transat Club Class
Air Transat Club Class

Afbeeldingen ©AirTransat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *