Air France komt met nieuwe amenity kit

Amenity Kit Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France introduceert per februari nieuwe amenity kits voor passagiers in de Premium Economy cabine. Deze nieuwe kits hebben een ‘gewateerde’ textuur en zijn beschikbaar in de kleuren lichtblauw, marineblauw, grijs en roze. In de amenity kit kun je een nachtmasker, sokken, tandenborstel, tandpasta, oordopjes en koptelefoonhoesjes vinden.

Andere amenity kits voor Air France passagiers

In de andere cabines van Air France ontvangen passagiers ook een amenity kit. In de First Class cabine ontvang je een ‘designer’ variant in samenwerking met Carita. Deze versie is beschikbaar in lichtblauw en marineblauw. Passagiers in business class krijgen een amenity kit dat beschikbaar is in vier kleuren. Deze is in samenwerking met Clarins.

Deze diashow vereist JavaScript.

Jonge passagiers in La Premiere, Business Class of Premium Economy ontvangen een eigen kit. Voor de allerkleinste passagiers is er ook een draagtas voor babyflessen met alle benodigheden voor een baby.

Passagiers in alle reisklassen tussen de 3 en 11 jaar oud en die een kindermaaltijd besteld hebben, ontvangen een metalen doos in pastelkleuren. In deze doos kun je diverse zaken vinden waar de kinderen zich mee kunnen vermaken tijdens de langeafstandsvlucht. Deze is verkrijgbaar in twee kleuren en kunnen ook hergebruikt worden voor bijvoorbeeld het opbergen van pennen en potloden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Afbeeldingen ©Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *