Air France – KLM Lounge Washington Dulles tijdelijk dicht1 min leestijd

Crowne Lounge KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Air France-KLM lounge in Washington Dulles (IAD) gaat tijdelijk dicht vanaf 29 oktober 2018 volgens OMAAT.  Deze lounge zal gerenoveerd gaan worden en daarnaast komt er een tweede verdieping bij. Dit zal tot medio maar 2019 gaan duren.

Air France – KLM Lounge Washington Dulles tijdelijk dicht

De renovatie is goed nieuws voor de capaciteit gezien er per dag meerdere vluchten van Air France en KLM naar deze Amerikaanse bestemming vliegen. De vluchten van beide maatschappijen vertrekken rond hetzelfde tijdstip, waardoor het vaak druk was in deze lounge.

De business class passagiers van deze twee luchtvaartmaatschappijen kunnen in de tussentijd nog steeds gebruik maken van een lounge. Zij kunnen gedurende de renovatie terecht bij de Etihad Lounge.

De lounge is ook beschikbaar voor Priority Pass leden, maar tijdens de renovatie kunnen zij niet terecht in de Etihad lounge. Je zult dan gebruik moeten maken van de andere lounges op deze luchthaven. In concourse A zit ook de Virgin Atlantic Clubhouse lounge. Hier krijg je toegang met je Priority Pass tussen 6:00 en 13:30 uur. In concouse B zitten ook de British Airways en Turkish Airlines lounges waar je toegang tot krijgt. Beide lounges hebben beperkte openingstijden voor Priority Pass leden.

Wil je weten in welke steden je terecht kan in een lounge als premium passagier of als je een elite status hebt bij SkyTeam? Dan kun je terecht op deze pagina van KLM. De toegangsvoorwaarden kun je op deze pagina vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *