Air France en Delsey introduceren nieuwe bagagelijn2 min leestijd

Air France en Delsey introduceren een nieuwe kofferserie ‘Allure’ (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Franse nationale carrier Air France en koffermerk Delsey hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een nieuwe bagagelijn. De koffers in deze ‘Allure’ serie zijn beschikbaar vanaf € 229 en hebben een garantie van vijf jaar. Er is keuze uit drie kleuren, afgestemd op de exclusieve La Première First Class cabine van Air France.

Air France x Delsey

Als je op reis gaat is goede bagage natuurlijk heel belangrijk. Niets is vervelender dan een wiel dat niet goed draait of een rits die niet afsluit. Air France en Delsey werkten daarom al eerder samen om een serie koffers te ontwikkelen waarbij de expertise van beide bedrijven samenkomt. Inmiddels is het tijd voor een nieuwe serie, de ‘Allure’ koffers combineren ‘kracht en lichtheid’, stevig en niet te zwaar dus. Er is keuze uit de kleuren zwart, marineblauw en voor het eerst ook ivoor. Laatstgenoemde kleur is geïnspireerd op de La Première cabine van Air France.

Alle koffers van de Allure serie zijn gemaakt van 100% polycarbonaat en hebben vier dubbele wielen, een gepatenteerde SECURITECH ritssluiting en een geïntegreerd combinatieslot met TSA. Er is dus ook gedacht aan reizen naar de Verenigde Staten. De nieuwe koffers zijn beschikbaar in drie maten. De speciale handbagage versie weegt 2,7 kg. De binnenvoering van de koffers is overigens gemaakt van gerecyclede stof.

Air France en Delsey introduceren een nieuwe kofferserie ‘Allure’ (Bron: Air France)

De koffers zijn te bekijken en aan te schaffen op de Air France Shopping website. Air France biedt vijf jaar garantie op de koffers. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 229. De duurste koffer kost € 299 (inclusief belasting). Verzending binnen Frankrijk is gratis vanaf € 89 orderwaarde. Voor verzending naar Nederland betaal je bijna € 150. Voor deze (belachelijke) prijs krijg je de koffer wel binnen twee dagen thuis. Daarmee prijst Air France zich helaas wel een beetje uit de markt. Het is niet bekend of de koffers ook te koop zullen zijn bij andere buitenlandse websites.

Shoppen in Parijs

Mocht je binnenkort in Parijs zijn dan kun je de kofferserie ook bekijken en kopen op locatie. Scheelt je weer verzendkosten. Van 27 maart tot 30 april 2023 stelt Air France Shopping haar nieuwe bagagecollectie namelijk tentoon op de 2e verdieping van het warenhuis BHV Marais in Parijs. Je kunt ook andere reisaccessoires uit de online shop bekijken. Overigens zijn de koffers ook bij BHV Marias aan te schaffen, maar het lijkt erop dat het warenhuis niet in Nederland en België levert op het moment.

Bron foto’s: Air France 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *