Aeromexico verhoogt frequentie naar Parijs

Aeromexico verhoogt frequentie naar Parijs

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aeromexico is de grootste vliegtuigmaatschappij van Mexico. De maatschappij vliegt op vele bestemmingen. Ook op Amsterdam Airport Schiphol (AMS) en Parijs Charles de Gaulle (CDG). Daarnaast is Aeromexico partner en mede-oprichter van de SkyTeam alliantie, waar o.a. ook Delta, Air France, Air Europe en KLM partners van zijn. Aeromexico zal binnenkort de frequentie verhogen op vluchten naar Europa.

Paris Charles de Gaulle

Op dit moment vliegt Aeromexico al vanaf Parijs naar Mexico-Stad. Nu zijn er al dagelijkse vluchten in beide richtingen. Daar gaat binnenkort echter verandering in komen. Aeromexico zal namelijk vanaf 4 juni de frequentie verhogen. Hierdoor komen er in totaal negen wekelijkse vluchten. De vluchten vertrekken op woensdag en donderdag vanuit Mexico-Stad. Vanuit Parijs terug naar Mexico zullen de vluchten vertrekken op donderdag en vrijdag. Het reisschema zal er als volgt uit gaan zien:

Paris Charles de Gaulle – Mexico-City Juarez International

AM6 14.10 – 18.55 uur. Donderdag en vrijdag.

AM7 23.00 – 03.45 uur. Dagelijks.

 

Mexico-City Juarez International – Paris Charles de Gaulle

AM5 18.20 – 11.55 uur. Woensdag en donderdag.

AM3 23.55 – 18.00 uur. Dagelijks.

(Tijden zoals hierboven beschreven zijn lokale tijden en kunnen in de toekomst wijzigen.)

 

Door deze verhoging van het aantal vluchten tussen de twee steden komt het aantal stoelen op 4.400 in beide richtingen. Naast Parijs vliegt Aeromexico ook naar Londen, Madrid en Amsterdam. Vanuit deze bestemmingen vliegt de Mexicaanse maatschappij ook één of twee keer per dag richting Mexico Stad.

Aeromexico verhoogt frequentie naar Parijs
Aeromexico naar Parijs

Uitgevoerd met

Parijs wordt al 50 jaar aangevlogen vanuit Mexico-Stad, en is dan ook een belangrijke route voor de maatschappij. De vluchten worden allen uitgevoerd met de nieuwe Boeing 787-8 of Boeing 787-9 Dreamliners. Dit is een van de meest moderne vliegtuigen van deze tijd. In de Boeing 787-9 zijn in totaal 274 stoelen, waarvan 36 in Clase Premier. De vliegtuigen zijn onder andere voorzien van een ‘state-of-the-art’ entertainmentsysteem, en prettige interieur verlichting.

 

Bron: Aeromexico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *