AccorHotels en Eurostar brengen Loyalty programma samen

Eurostar vertrekt vanuit Londen (Bron: Eurostar.com)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Franse hotelketen AccorHotels en de Britse treinmaatschappij Eurostar starten een samenwerking om meer reizigers aan te trekken. De loyaliteitsprogramma’s van beide bedrijven zullen meer op elkaar afgestemd gaan worden. Je profiteert nu nog meer van de voordelen door bijvoorbeeld punten uit te wisselen. Zo spaar je sneller voor gratis tickets, overnachtingen en upgrades.

Londen

Wat de reden van je reis ook is. Je reist met Eurostar zorgeloos van bijvoorbeeld Amsterdam naar Londen St. Pancras. Een groot voordeel is dat je geen bagage hoeft in te checken en je hoeft ook niet een paar uur van tevoren aanwezig te zijn op het station. Alhoewel Eurostar regelmatig acties heeft hoeft een ticket per trein zeker niet goedkoper te zijn dan met het vliegtuig. De overweging om per trein te reizen zal dan ook afhangen van omstandigheden van je reis.

Een retourtje Londen vanuit Schiphol boek je al vanaf enkele tientjes bij een low cost carrier als easyJet en Ryanair. KLM vliegt op Londen Heathrow en Londen City vanaf 99 euro. De reis met Eurostar kost vanaf 59 euro per enkele reis. Je bent dus al snel 120 euro voor een retour kwijt. De reistijd is dan ongeveer 2 uur. Per vliegtuig is de reistijd ongeveer een uur, afhankelijk van op welke luchthaven je aankomt kan dat oplopen tot 2 uur.

Novotel Londen Canary Wharf Hotel

Lidmaatschap

Om van de nieuwe samenwerking te profiteren dien je lid te zijn van zowel Le Club AccorHotelsals Eurostar Club. Je kunt dan desgewenst de punten van het ene naar het andere programma overzetten. Zo bepaal je zelf waar je de gespaarde punten inzet. Bijvoorbeeld voor gratis tickets, speciale aanbiedingen of upgrades in het hotel of de trein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *