Aanbiedingen bij AccorHotels + 3x Rewards Points2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Regelmatig schrijven we bij InsideFlyer over aanbiedingen en promoties bij airlines en hotelketens. Deze keer hebben we een aantal interessante aanbiedingen bij AccorHotels voor je geselecteerd. Ben je lid van het loyalty programma Le Club AccorHotels? Dan spaar je met deze aanbiedingen tot wel drie keer zoveel Rewards Points.

Verdien 3x Rewards Points

AccorHotels heeft momenteel een interessant actie voor leden van het loyaliteitsprogramma. Le Club Accorhotels deelnemers kunnen tot drie keer zoveel Rewards Points verdienen. Je dient je daarvoor aan te melden op deze pagina. Ben je nog geen lid? Je kunt hier gratis lid worden. Je krijgt twee keer de Rewards punten als je via de website boekt. En drie keer zoveel punten als je via de AccorHotels mobiele App boekt. Dat is mooi meegenomen! Per 2.000 punten kun je 40 euro korting krijgen op je volgende verblijf. Ook kun je de punten gebruiken om bijvoorbeeld bij te betalen voor ontbijt.

Frankrijk

Ben je van plan om per trein naar Parijs te reizen. Bijvoorbeeld met de Thalys vanuit Amsterdam of Rotterdam? AccorHotels overnachtingen bij enkele van de hotels rondom het Parijse Gare du Nord nu in de aanbieding. De deelnemende hotels zijn Ibis, Ibis Styles en Mercure. Let op: niet alle hotels van deze merken doen mee. Kijk daarom op de aanbiedingspagina voor alle info.

Reis je per trein naar Parijs? Dan zijn deze hotels wellicht een optie om te verblijven (Bron: AccorHotels)
Reis je per trein naar Parijs? Dan zijn deze hotels wellicht een optie om te verblijven (Bron: AccorHotels)

Nederland, België en Luxemburg

Als je het dichter bij huis zoekt dan heeft AccorHotels ook wat te bieden. Verblijf je namelijk in de Benelux voor 28 februari boek je uiterlijk 31 januari 2019? Dan krijg je korting op je verblijf bij deelnemende hotels in 50 steden. Daarnaast krijg je het ontbijt gratis. Alle aanbiedingen voor de Benelux zijn hier te vinden.

Een greep uit de aanbiedingen in de Benelux (Bron: AccorHotels)
Een greep uit de aanbiedingen in de Benelux (Bron: AccorHotels)

Dubai, Spanje en Portugal

Een overnachting in Dubai is momenteel ook aantrekkelijk geprijsd met tarieven vanaf 46 euro per nacht. De keuze qua hotels van de Franse keten is zeer groot in Dubai. Vooral de luxe hotels als Sofitel, Fairmont en Pullman zijn goed vertegenwoordigd. Let er bij Dubai wel op dat er vaak nog een aardig bedrag aan belasting en toeslagen bij komt. Alle aanbiedingen voor Dubai zijn hier te vinden.

Een overnachting in Spanje of Portugal is nu tijdelijk vanaf 37 euro te boeken. De aanbiedingen in ruim veertig steden zijn hier te bekijken.

Een selectie van aanbiedingen in Spanje en Portugal (Bron: AccorHotels)
Een selectie van aanbiedingen in Spanje en Portugal (Bron: AccorHotels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *