Air France Play wordt de Air France Press app2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorige week haalde Air France onze headlines al met de aankondiging van gratis ultrasnelle WiFi aan boord vanaf 2025. Dit zal ook zeker van pas gaan komen bij gebruik van de nieuwe Air France Press App. En met nieuw bedoelen we vooral de naam. De al reeds bestaande Air France Play-app wordt namelijk in een nieuw jasje gestoken.

De Air France Press app is een naam die beter past bij de gevarieerde catalogus van meer dan 200 Franse en internationale kranten en tijdschriften, aldus Air France. Maar dit is niet de enige verandering. Nieuwe functies zijn toegevoegd om een gepersonaliseerde leeservaring te bieden zowel voor, tijdens als na de vlucht.

Nieuwe functies van de Air France Press app

Je vraagt je misschien af wat die nieuwe functies dan zijn? Vanaf nu is de app beschikbaar in 11 talen. Daarnaast beschikt de app ook over audioweergave voor publicaties in de ‘artikel’-modus, welke zo toegankelijker worden. Ook kunnen lezers kiezen tussen een lichte of donkere modus.

Air France Play-app wordt Air France Press App

Hoe werkt de Air France Press app?

Alle Air France reizigers kunnen gratis gebruik maken van de nieuwe app en kiezen uit een ruime selectie van kranten en tijdschriften. Deze zijn vanaf 30 uur voor vertrek te downloaden en met of zonder internet te lezen. De app zelf is te downloaden in de App Store of Google Play. Vervolgens log je in met je Flying Blue nummer of boekingsreferentie.

De reisklasse en Flying Blue-status bepalen hoeveel publicaties je kunt downloaden in de app. Mocht je La Première, Business, Premium en klanten of Flying Blue Silver-status hebben dan heb je onbeperkt toegang tot het volledige aanbod.

Flying Blue

Mocht je nog niet bekend zijn met Flying Blue of nog geen lid zijn kan je jezelf gratis aanmelden op de website van KLM of Air France. Door deel te nemen aan dit loyaliteitsprogramma spaar je niet alleen miles per gekochte vlucht, maar heb je ook andere voordelen waaronder die in de nieuwe lees app van Air France.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *