Flying Blue Promo Rewards Oktober 20242 min leestijd

KLM Boeing 787 Dreamliner winterdienstregeling 2023/2024

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze maand kun je ook weer profiteren van korting op je Flying Blue award ticket met de Flying Blue Promo Rewards. Deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper reizen naar Los Angeles, Bilbao of Zanzibar.

Wanneer boeken en reizen

Met de Flying Blue Promo Rewards van deze maand kun je reizen tussen 1 oktober 2024 en 31 maart 2025. De bestemmingen kun je tot het einde van deze maand boeken.

De tickets zijn te boeken via de website van KLM of Air France. Tevens is het mogelijk om dit te boeken via de app van de twee luchtvaartmaatschappijen. Daarbij kun je de optie ‘boeken met miles’ selecteren. Het is ook mogelijk om een ticket te boeken via de klantenservice van Flying Blue, maar dat betaal je wel een toeslag.

B787 KLM

Flying Blue Promo Rewards bestemmingen

Deze maand kun je goedkoper in Economy Class en Business Class reizen. Je kunt bijvoorbeeld een Flying Blue Reward ticket boeken van Amsterdam Airport Schiphol naar:

  • Bilbao met 25% korting in Economy Class vanaf 5.625 miles enkele reis
  • Southampton met 25% korting in Economy Class vanaf 5.625 miles enkele reis
  • Lyon met 25% korting in Business Class vanaf 15.000 miles enkele reis
  • Atlanta, Houston, Los Angeles, Toronto, Miami, Austin, Dallas, Chicago of Detroit met 25% korting in Economy Class vanaf 15.000 miles enkele reis
  • Cotonou, Zanzibar, Havana, Pointe-A-Pitre, Luanda of Fortaleza met 25% korting in Economy Class vanaf 18.750 miles enkele reis

Daarnaast zijn er nog een aantal bestemmingen met vertrek vanaf Parijs Charles de Gaulle beschikbaar met korting. Vanaf deze luchthaven kun je bijvoorbeeld reizen naar Hannover of Dusseldorf met korting.

Het volledige overzicht met alle bestemmingen die je in oktober kunt boeken, kun je vinden op de website van Flying Blue. Op die pagina kun je ook alle voorwaarden vinden van deze promotie.

Afbeeldingen ©KLM/AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *