Air France vliegt deze winter naar 169 bestemmingen2 min leestijd

Air France Airbus A350 nieuwe cabine (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France vliegt aankomende winterdienstregeling naar 170 bestemmingen, waarvan er vijf nieuw zijn. Eind dit jaar komt de luchtvaartmaatschappij ook met de nieuwe La Premiere cabine.

Air France in de winter naar 85 verre bestemmingen

In de winter vliegt Air France naar 85 verre bestemmingen. Nieuw dit jaar zijn de vluchten naar Kilimanjaro in Tanzania. Naar deze bestemming vliegt Air France vanaf 18 november 2024 met een Airbus A350-900.

Er is ook een uitbreiding in Brazilie. Vanaf 28 oktober 2024 voegt Air France ook Salvador de Bahia toe aan het netwerk. Ook deze bestemming is straks bereikbaar met een Airbus A350-900.

Vanaf 7 december 2024 start Air France met vluchten naar Manilla. De luchtvaartmaatschappij vliegt op de dagen dat partner KLM niet vliegt. Op die manier komt er een dagelijkse verbinding van de twee luchtvaartmaatschappijen vanaf Amsterdam Airport Schiphol of Parijs.

Tussen 20 december 2024 en 5 januari 2025 vliegt Air France ook tijdelijk naar Male in de Malediven. Er zijn maximaal twee vluchten met week met een Boeing 777-300ER op deze route.

Naar Sint Maarten zijn er deze winter twee dagelijkse vluchten met een Airbus A330-200. De vluchten naar Denver en Phoenix zijn deze winter ook bereikbaar. Deze twee bestemmingen waren voorheen alleen in de zomer beschikbaar.

Air France in Europa

Air France vliegt deze winter ruim 630 keer per dag op korte- en medium afstanden. Door de samenwerking met SAS zijn er ook 33 nieuwe bestemmingen bereikbaar via Kopenhagen, Oslo en Stockholm.

In Europa start Air France deze winter met een nieuwe route naar Kiruna in Zweden. Dit is de vijfde bestemming van Air France in Lapland. Er zijn wekelijkse vluchten vanaf 21 december 2024 met een Airbus A319.

Eind van het jaar komt Air France ook met de nieuwe La Premiere cabine. Het nieuwe product komt als eerste beschikbaar in de Boeing 777-300ER toestellen. Dit nieuwe product komt straks beschikbaar op vluchten naar Abidjan, Dubaï, Los Angeles, Miami, New York-JFK, San Francisco, Sao Paulo, Singapore, Tokyo-Haneda en Washington.

Nieuwe bestemming en gerechten in La Première Air France

Afbeeldingen AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *