Verdere uitbreiding TUI van Eindhoven naar Al Hoceima2 min leestijd

Tui vliegt vanaf 28 juni 2 keer per week naar Al Hoceima

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dat TUI Fly zijn bestemmingen aan het uitbreiden is werd al eerder bekend met de toevoeging van reisbestemmingen Mombasa en Zanzibar. TUI kondigt nu een verdere uitbreiding aan en zal vanaf juni dit jaar ook in de zomer gaan vliegen van Eindhoven naar Al Hoceima.

Verdere uitbreiding TUI Fly

Marokko is een groeiende bestemming. Zo te zien speelt luchtvaartmaatschappij TUI België hier dan ook graag op in. Vanaf vorige week maandag vertrekt er twee keer per week een directe vlucht vanaf Eindhoven (EIN) naar Al Hoceima (AHU).

De nieuwe verbinding tussen Eindhoven en deze Marokkaanse badplaats zal niet alleen aantrekkelijk kunnen zijn voor toeristen, maar ook voor passagiers die familie en vrienden gaan opzoeken. Het is dan ook algemeen bekend dat veel van de voormalige inwoners van Al Hoceima zijn uitgeweken naar onder andere Nederland, Frankrijk, Spanje en België.

De Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)
Met deze verdere uitbreiding wordt Al Hoceima de zesde bestemming vanaf Eindhoven naar Marokko (Bron: TUI)

Vluchtschema van Eindhoven naar Al Hoceima

Met deze verdere uitbreiding van TUI voegt Eindhoven Airport (EIN) een zesde bestemming toe naar Marokko. De vluchten vanaf Eindhoven (EIN) naar Cherif Al Idrissi Airport (AHU) vertrekken deze zomer iedere vrijdag en zondag. TUI vliegt terug op maandag en zaterdag. TUI Fly vloog al op maandag en donderdag heen van en terug naar Brussels Airport (BRU).

Van Eindhoven naar Al Hoceima vlieg je in een Boeing 737-800NG. Deze kist heeft plaats voor 189 passagiers. Gekeken naar de prijs is het goedkoopste retourticket wat we hebben kunnen vinden rond de € 285 per persoon. Prijzen lopen verder op vanaf hier. Dit is exclusief ruimbagage en inclusief 10 kg handbagage.

Al Hoceima een nieuwe populaire vakantiebestemming?

Verdere uitbreiding TUI van Eindhoven naar Al Hoceima
Volgens TUI zou Al Hoceima weleens een nieuwe populaire vakantiebestemming kunnen worden (Bron: Nationaal Marokkaans Verkeersbureau)

Benieuwd naar wat Al Hoceima allemaal te bieden heeft? TUI Fly spreekt zelf van een Marokkaans havenstadje met Spaanse roots. Ook zijn er prachtige stranden en een natuurpark, goed is voor dagen wandelplezier. Een stad met alles in huis om een populaire vakantiebestemming te worden, aldus TUI Fly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *